Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 333 / 11 / 0
Jestes wyjatkowo beznadziejny. A ja dalej nie wiem, czy kupic tego smoke'a.
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
  • 222 / / 0
Ja się tak spytam jaki macie sposób palenia? Ponieważ nie rozumiem ludzi ubiłem tubę i zjarałem. Wkładając smoke'a do lufe przeciez wszystko przez nia przeleci jak sie pociagnie. Ja zastosowalem folie aluminiowa odksztalacona na olowku i zrobilem male dziurki przed wlozeniem tego do lufy igla. Nastepnie uzywam malej lyzeczki do kawy do nasypywanie tego do tejze lufki, no bo jak jak sie weznie palcami to polowa sie rozsypuje podczas drogi od metalowego pudelczka do lufki no kurde ludzie macie ciekawszy sposob bo drazni mnie to, ze folia aluminiowa powoduje to, ze jeszcze krocej moge wytrzymac dym w plucach, jednak mnie to po prostu ciekawi jak robicie bo zwykla lufa odpada ;]
niepotrzebnie się tak z tym pierdolisz, jak dobrze nabijesz to nic nie przeleci przez lufe. co prawda spaliłem tylko jakieś 5 nabić z lufy, ponieważ wole jointy i faje wodną, ale ani razu nie miałem komety ani niczego w tym stylu

ale jak się upierasz to możesz w zwykłą lufe wsadzić siteczko do fajek:
http://www.hemp.pl/produkty.php?inf=t&p ... 5&pks=&sz=
ja mam 20mm i pasuje w sam raz, trzeba je tylko trochę uformować w kształt cybucha
Uwaga! Użytkownik mr_obscene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / 14 / 0
Rozmowa dwóch nudnych tumanów.
Nie da się tego czytać.
Uwaga! Użytkownik czempion jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 333 / 11 / 0
Strasznie mi przykro, ze Ci sie nie podoba :'( . A myslalem, ze jestem taki zajebisty na gg.
Pojebancu.
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jefff »
benzodxm pisze:
Jestes wyjatkowo beznadziejny. A ja dalej nie wiem, czy kupic tego smoke'a.
Błagam kup cokolwiek ze "stajni" spice, bo nie zniosę kolejnego posta z serii: mocne piwo, mocny papieros + jakieś leki.
Naprawdę przykro mi się robi, gdy to czytam.
  • 333 / 11 / 0
[quote="Verv"]
spokojnie Jefff, on niedlugo umrze ]

Nie wydaje mi sie. Troche Was jeszcze pognebie ;] . Smoke'a nie kupie, zbyt ryzykowne z moimi lekarstwami.
  • 682 / 7 / 0
ja tam sie nie boje mieszanek, chcialbym sprobowac jednoczesnie wenlafaksyny i moklobemidu, jazda jest podobno jak po dropsach, ale na nieszczescie opchnalem juz moklo czlowiekowi z hypcia %-D
Sun Was High (So Was I)
  • 333 / 11 / 0
Moze jednak kupie? Kurwa, jestem niezle zajebany :-D .
  • 131 / 1 / 0
kup kup, polecam
w końcu zdrewniała mi głowa.
  • 682 / 7 / 0
benzodxm idz do roboty to bedziesz mial na cpanie caly miech... = ] piekna sprawa
Sun Was High (So Was I)
ODPOWIEDZ
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.