Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
trąpka pisze:
Mam jeszcze inne pytanko, otóż czy zdarza się i jest możliwe by np kartonik z tym rysunkiem goscia na rowerze[ktośtam ma go nawet w awatarze] mógłby być nasączony czymś innym niż lsd? chodzi mi o to czy pojawiły sie narynku takie podrobki na sączone czyms tanszym i lepiej dostepnym?
Zdąża się, bo w dzisiejszych czasach można kupić takie blottery w necie, o wiele łatwiej tez zdobyć substancje typu doc, doi, dom, df niż prawdziwe lsd. Jak sie kupi hurtowo powiedzmy 1g bromoDragonfly to można tym nasączyć tekturek od chuja, koszt jednej wychodzi 0,5-1,5zł. Jeszcze kilka lat temu to albo miało się kwasa, albo pustą/wylizaną tekturę. Teraz to już nigdy nie wiadomo czym tektura nasączona, i w cenie są sprawdzone źródła, bo jednak żadne ważki nie dorównają LSD-25

poza tym taki doc, czy dragonflaj to trwałe substancje, co jest kolejnym czynnikiem potencialnie który powoduje ze diler dla zysku będzie wolał nasączyć tym tekturę, bo taka tektura może poleżeć i rok i dwa, będzie dzialac. Kwasy natomiast, po kilku miesiącach już mocno słabną, wiec muszą być sprzedawane póki świeże
Ostatnio zmieniony 28 maja 2008 przez ksionc, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
ksionc pisze:
żadne ważki nie dorównają LSD-25
polemizowałbym. sam wolę lsd, ale tylko ze względu na to, że nie spiduje tak bardzo jak dragonfly i działa krócej, niemniej od święta wolę ważkę właśnie dlatego, że jest na odwrót. są na tym forum nawet przypadki przejedzenia lsd i konsumowania ważki czy doc'a jako lepszej i ciekawszej alternatywy.

oczywiście, nie mówimy o ważkach od pana S, które, jak powszechnie wiadomo, bywają ostro niedosączone.
szatan
  • 585 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
a ogolnie to wymyśłiłem kawał. strasznie chujowy. wiem ze kiedys był temat o kawałach ale nie moge go za chuja znaleźć. ok.

-Co łączy dworcowego menela żula z LSD??
-Oba mogą mieszkać w kartonie

hahahahahahaaaa
chujowy strasznie.
pozdro
.
  • 180 / 3 / 0
hitori pisze:
-Co łączy dworcowego menela żula z LSD??
-Oba mogą mieszkać w kartonie
Ale kwas...
Nie boję się juz...
Ja umrę   
Ja umrę...
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.