ODPOWIEDZ
  • 155 / 3 / 0
Stawinoga pisze:
Na sranie ?
Sram tylko na ciebie, murzynku rumiany :*
Uwaga! Użytkownik leśnik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 243 / 4 / 0
I ja też będę :)
Wypadałoby wybrać, w końcu pochodzę z tego pięknego miasta jakim są Mysłowice i nawet urodziłam się w tym samym szpitalu co Rojek a na poprzednie edycje offu nie dotarłam. Czas najwyższy.
Słyszałam coś że można jakoś z mBanku taniej bilety kupić. Czy to prawda ? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?

edit: już sobie znalazłam :)
Ostatnio zmieniony 25 maja 2008 przez Rodzynka, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Rodzynka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1680 / 270 / 0
Ta, jak jesteś klientem mBanku.

Albo jak znasz kogoś, kto jest powiązany z Urzędem Miasta to masz bilety za free, ale *ciiiiii*

Rodzyna, urodziłaś się w jedynce czy dwójce? Bo ja nie pamiętam nawet.
Największy przegryw na forum
  • 803 / 7 / 0
500szt z mbank...
Pracownicy pewnie już zdilowali między sobą...
  • 1680 / 270 / 0
Nie narzekać, nie jest drogo. Więcej wydajecie na te całe narkotyki w ciągu dwóch dni.

Przyjeżdżać na OFF'a!
Największy przegryw na forum
  • 243 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rodzynka »
Nie rozdilowali między sobą. Załapałam się na mBankowy bilet i lada dzień dotrze do mnie list z ticketpro :)Niestety mogłam kupić tylko jeden.
Drogi przyjacielu Dragu, wiesz jak Cię lubie! Albo dobra, bez szopki, prowadzisz może jakiś drugoobiegowy handel biletami? Wiesz, że to może wyjść z korzyścią dla wszystkich stron W zasadzie potrzebuje jeszcze tylko jeden bilecik hehe ;)
Znam jednego ziomka z dość mocnymi plecami w UM ale jakbym się miała go o cokolwiek prosić to już bym wolała za ten bilet 200zł zapłacić ;]
Urodziłam się w jedynce jak wszyscy Mysłowiczanie. W dwójce nigdy nie było porodówki.
Uwaga! Użytkownik Rodzynka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Montiacz »
Potwierdzone nowe zespoły w tym Mogwai.
Robi się coraz bardziej ciekawie.
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
omg mogwai
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 53 / 5 / 0
co prawda interesuje mnie tylko Mogwai, Menomena i Iron to i tak zawitam do Mysłowic w tym roku. może jeszcze coś ciekawego będzie, chociaż Mogwai wysoko postawił poprzeczkę...
Real lives are the reason why
We want to live another life
We want to feel another time
Another time...
  • 2011 / 124 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
Jacok pewnie sie zjawi.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
ODPOWIEDZ
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.