Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
kawa osłabia działanie. Jestem tego pewien, na 3 razy jakie piłem kawę pare godzin przed wzięciem kody podziałała ona słabo.
  • 200 / 1 / 0
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Zastanawiam się co ma w końcu wpływ na to, że koda raz działa, a raz nie :cool: Osobiście stosuję 3 do 4 godzinną głodówkę przed wzięciem kody, a posiłek jest jakiś lekki np. serek biały i kromka chleba :-p 3 do 4 godzin to dla mnie dużo, tak mam przystosowany żołądek i po tym czasie jest już wystarczająco opróżniony. Coś jednak musi mieć wpływ ;]
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 341 / 1 / 0
no właśnie coś musi wpływać. myślę, że to jednak pożywienie. chociaż kto wie ? trochę postów się zbierze i w końcu dojdziemy do sedna sprawy :-)
od siebie dodam, że mięta oraz herbatka zielona z miętą osłabiają znacząco działanie kody.
Uwaga! Użytkownik queen elizabeth nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
3 dni głodówki wcale nie sprawia, że koda mocniej klepie.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: aliantka »
Bo tak długa głodówka spowalnia metabolizm i dłużej wchodzi, więc dobrze wypić trochę gorącej wody, tak 15 minut przed.
Kawa, herbata, tytoń i szałwia osłabiają działanie.
Uwaga! Użytkownik aliantka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Kodeina z podłogi mocno klepie.
Kiedyś mi się ekstrakcja wylała na podłoge a byłem wtedy na ostrym ciśnieniu.. to przez słomke z podłogi spiłem.
Te 450mg klepneło mocniej niż zazwyczaj, a nawet nie 450mg bo podłogi nie wylizałem do czysta, hehe.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Roni Regan »
Mi czasami niechący się coś rozlało przy ekstrakcji, to brałem kawałeczek husteczki, nasączałem i wyciskałem do szklanki. Ale nie pamietam czy dziłało lepiej, jak u przedmówcy :)
Prawda, której nikt nie chce nawet za darmo.

Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
[quote="Roni Regan"]
Mi czasami niechący się coś rozlało przy ekstrakcji, to brałem kawałeczek husteczki, nasączałem i wyciskałem do szklanki. Ale nie pamietam czy dziłało lepiej, jak u przedmówcy ]

mam to samo :P

plus płukanka szklanki w której mieszałam roztwór, a jak z filtra coś kapie to zbieram wacikiem.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 1213 / 18 / 0
Wystarczy postawić talerz pod szklanke a potem (jak już się przefiltruje) z tego talerza wlać do szklanki to co nakapało.
ODPOWIEDZ
Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.