Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 335 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapo »
Dlatego nie ma to jak wiedziec co sie ma na kartonach :cool:
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / / 0
b-df na papierze jest mega gorzki
Uwaga! Użytkownik Lightscribe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
nigdy nie ma pewnosci dopoki kolega tego nie zsyntezuje, albo papierki nie beda mialy smaku, potwierdzam ze brd-fly sa gorzko-metaliczne masakrycznie, dwoch sekund nie moglem ich potrzymac w ustach bo myslalem ze mnie przekreci ....
CAUTION: Using your brain is NOT endorsed by governments, religious, educational institutions, secret societies and corporations involved with serious power and financial profit obtained from a brainwashed and enslaved population. Mild discomfort may occur as confusing independent thought challenges your current view of the world. Use your brain, think for yourself and question authority. Reality is an opinion, you determine the reality in which you inhabit.
  • 145 / 1 / 0
ja to mialem z moim rowerem tak, ze czulem posmak metalicznego papiera jeszcze 20 godzin po przyjeciu.
  • 5299 / 106 / 0
Hmm jadłem jakis czas temu kwasa i był to kwas na 1000% a papier smak miał i się dość długo utrzymywał. Naprawdę nie wiem od czego to zależy. Kurde, to może se miec smak. Ma kopać i tyle, to się liczy :)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 145 / 1 / 0
ostatnio jak jadlem, 2 msc temu 1000 mikrogramow, to modlilem sie zeby mnie puscilo bo juz nie moglem zniesc, a dzis znowu mam ochote na papiera %-D
  • 913 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
paradigm pisze:
Farba drukarska moze miec smaczek jakis delikatny(chociaz pewny nie jestem), ale ludzie ..... jak przy kontakcie z jezykiem substancja powoduje ze mi morda sie wykrzywia od tego smaku gorzej 10 razy niz przy cytrynie .... to chyba nie do konca mozna stwierdzic o co chodzi.
Aha, ja myślałem raczej o takiej stonowanej goryczce, jak miętolenie w ustach biletu autobusowego albo
nadgryzienie tabletki acodinka. Papiera, który by tak wykręcał (język) nie uświadczyłem.
paradigm pisze:
efekty "after" wskazywaly na cos spokrewnionego z fetą (...)
a na jednym papierku na pewno nie ma tyle kwasa zeby cos takiego sie stalo
No to tym bardziej by się tam żadne pochodne amfetaminy nie zmieściły, przecież są aktywne w 100-1000x większych dawkach niż LSD, nie zmieści się -dziesiąt mg niczego na kartoniku. Jak dla mnie jakiś bardziej stymulujący psychodelik, ale nie będę zgadywał, nie mam dużego doświadczenia z RC, bromo-df nie próbowałem.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 5 / / 0
mam ptanie co do tolerancji. czy jesli bralem karton ostatnio we wtorek wczesnym wieczorem, to jesli wezme jeszcze dzisiaj to zadziala jak trzeba? wszedzie pisze, ze tolerancja schodzi po 3 dniach, chociaz znajomy mowil ze on musi odczekac okolo 2 tygodnie. jak to u was wyglada? bo mam dzisiaj ochote ale boje sie ze nie zadziala:(
  • 34 / / 0
Zadzialac to zadziala nawet i dzien po dniu. Po 2-4 dniach to juz tolerancja schodzi calkiem.
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
Ja jak jadłem shive to nie miał ten kwas żadnego smaku. Jakbym ssał zwykły kartonik. Kompletne zero smaku. Natomiast jazda była przednia. Typowe LSD- powiedziałbym że efekty były podręcznikowe. Natomiast moim zdaniem smak może się brać z nie do końca udanych syntez tzn. wyszło z tej syntezy to co miało wyjść tylko że zanieczyszczone jakimiś tam chemikaliami bliżej nie określonymi, które powstały w jakichś reakcjach ubocznych albo nie zostały do końca oczyszczone. Nie jestem chemikiem i nie wiem czy w syntezie LSD "mają prawo" powstać jakieś substancje uboczne więc zastrzegam sobie prawo pomyłki:P
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.