Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Cynko: subst.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 21 / / 0
Nieprzeczytany post autor: cynko »
Właśnie oto chodzi że razem nic nie braliśmy. Poprostu odpoczywaliśmy i w momęcie jak go obudziłem dostał speeda i dalej już wiecie...

Dziś byłem u niego z J. Najpier przez domofon mówił że go nie ma, a potem jak weszliśmy na góre to jak siostra go zawołała to powiedział "no chwile, już ide" i nie wyszedł :/

I ja już sam nie wiem czy on się nas przestraszył (taka była reakcja wczoraj) i dalej ma jakiś schizy czy coś...

Czy jest możliwe ze takie coś miałby po ćpaniu? Czy to moze być jakaś choroba psychiczna/uraz ?
Uwaga! Użytkownik cynko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 105 / 0
Tak kurwa, byliście trzeźwi i kolega złapał bad tripa. Masakra %-D :scared: :nuts: :nuts: :nuts: :nuts: :nuts:
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 907 / 8 / 0
A moze sie mu coś śniło? Czabyło zapytać sie jego siostry - mozemy wejść?
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 21 / / 0
Nieprzeczytany post autor: cynko »
Teraz coś jeszcze mi się przypodmniało: gdy obudził się pierwszy raz, kumpel związał mu sznurówki i tylkow stał i się przewrócił. Potem wstał rozwiązała buty i się połorzył spać - może udeżył się w głowę gdy spadł, ale to ejst możliwe żeby mu aż tak odwaliło?

pilleater
Ja nie jestem pewny czy to bad trip czy jakaś choroba psychiczna czy dysfunkcja mózgu- poprostu tak się zastanawiam.
Uwaga! Użytkownik cynko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 4 / 0
Bardzo mądrze wiązać komuś sznurówki? Rozwaliłaś mu psychikę do końca życia, i niech ten ciężar ciąży Ci aż do piekła.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 107 / 1 / 0
O nie, nie aż do piekla, to w piekle grzech ten będzie ci dopiero ciążył. Będzie ci goręcej niż wszystkim, a i widły będą bardziej tępe (dostosowane do cierpiącego)
Patrzę na świat z nawyku
Więc to nie od narkotyków
Mam czerwone oczy doświadczalnych królików
  • 5299 / 105 / 0
Cynko wejdź na slowniki.onet.pl i sprawdź dwa słowa: 1) bad 2) trip. Rozkmiń co znaczy trip i oceń czy stan, który miał kolega będąc na trzeźwo mógłby być bad tripem. Kurwa
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3 / / 0
Hhaahahahahahahahaha
Tak btw., co to ma być ten "domek na torach"? I po co tam spaliście? I czy wasz kolega sobie z Was przypadkiem jaj nie robi?
Ja nie pękam, idę w śmierć ot tak.
  • 81 / 4 / 0
cos czuje ze jaja to sobie robi cynko
Ostatnio zmieniony 16 maja 2008 przez nienienormalny, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik nienienormalny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.