Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 2879 / 101 / 0
Paliłem już naprawdę z wieloma osobami, i wiem z kim lubię palić a z kim nie. Wiem też jaka faze mnie czeka (wiem że z nim będzie psychodela, bo jaramy w domu+muza ew film, a z nimi bedzie beka, bo pojdziemy na piwo itd). Owszem bywa że próbujemy sobie dopierdolić, ale są niepisane zasady dobrego smaku których się nie przekracza ;]

Polecam Ci zmianę ekipy
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 1067 / 206 / 0
Każdy ma inaczej w bani a wy nie potraficie tego zaakceptować. Mnie kumple szanują pomimo moich skosów. To są prawdziwi kumple.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 413 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adm »
My też mamy takiego ziomka.Przeważnie jak zapalimy w 3 to idziemy do niego na bazę,on przeważnie siedzi przy kompie i się zawiesza.My mu coś mówimy,czasami po 8 razy a ten nic tylko siedzi wpatrzony w monitor jak w święty obrazek.Albo czasami jak oglądmy filmiki Monty Pythona albo jakieś inne,przeleci już pól filmiku i zaczyna się dobra akcja to ten nagle wyłączy bo stwierdzi że to jest nie śmieszne;strasznie to wkurza.
Co poradzić na to że niektórych rozwój umysłowy jest taki sam jak człowieka z ery kamienia łupanego?
  • 1736 / 18 / 0
Też znam takiego gościa co jak sie spizga zamienia się w debilne warzywo.
Tu nie chodzi o to, że on się zamula. Jego iloraz iteligencji po prostu spada o 90%. Zero kreatywności, a jak już się jakaś pojawia to same chujowe pomysły.
Swoją drogą ten gościu o którym mówie na codzień tez nie jest za bardzo inteligentny, raczej nalezy do grona osób które udają inteligentne. Często na codzień na przykład używa słów których znaczenia nie zna lub lansuje się na kogoś kim nie jest.
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 86 / / 0
ten gościu o którym mówie na codzień tez nie jest za bardzo inteligentny, raczej nalezy do grona osób które udają inteligentne. Często na codzień na przykład używa słów których znaczenia nie zna lub lansuje się na kogoś kim nie jest.
Czyli na to wyglada, ze jak ktos jest madry, to pod wplywem marii jego inteligencja i kreatywnosc sie ujawniaja, a jak ktos jest skretynialym 'warzywem' to glupieje jeszcze bardziej.
Albo czasami jak oglądmy filmiki Monty Pythona albo jakieś inne,przeleci już pól filmiku i zaczyna się dobra akcja to ten nagle wyłączy bo stwierdzi że to jest nie śmieszne;strasznie to wkurza.
Już nigdy bym chyba go nie odwiedził. Monty Python to wypasione najlepsze skecze i finito. ;)

A co powiecie o gosciu, ktory po zjaraniu siedzi na krzesle i wykonuje jakies dzikie tance z zamknietymi oczami przez cala faze? ;D to jest hardkor, siedziec kolo takiego i myslec: przewroci sie na mnie, czy na podloge?
Każdy ma inaczej w bani a wy nie potraficie tego zaakceptować. Mnie kumple szanują pomimo moich skosów. To są prawdziwi kumple.
Jesli plujesz na ludzi platkami i sie z tego smiejesz, albo zmuszasz kumpli do zrobienia ci loda, to gratuluje wytrzymalosci kumplom :)
a jeśli nie, to kręć lolka i pal dalej ;)
Owszem bywa że próbujemy sobie dopierdolić, ale są niepisane zasady dobrego smaku których się nie przekracza ;]
Dokladnie. Ponabijac sie z siebie mozna, ale jakies granice pomiedzy zabawa a zniewaga sa.

Dzięki za odpowiedzi ;) pozdrawiam!
Uwaga! Użytkownik SharkyPL nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Czyli na to wyglada, ze jak ktos jest madry, to pod wplywem marii jego inteligencja i kreatywnosc sie ujawniaja, a jak ktos jest skretynialym 'warzywem' to glupieje jeszcze bardziej.
Dokładnie!
Jak ktoś głupi to po bace skretyniałym kretynem staje się.
I'm broken.
  • 920 / 164 / 0
a u mnie byl/jest w ekipie taki kolo co jak sie zbaka to siedzi i nic nie mowi: mysli. pytamy o czym mysli ,a on ze o niczym, tak se mysli. pierwsze jego bomby byly fajne, zajawkowe popalil z 2 miechy i sie zaczal zawieszac aktualnie nie pali albo bardzo rzadko-od swieta. sam zrozumial ze baka nie jest dla niego bo nie potrafi wykorzystac bomby. oczywisice nie zapomne jego paru wyjebanych akcji ktorych nieraz mi brakuje:P

EDIT: jak sie pali w ekipie to sie nie siedzi cicho juz rozumiesz kurwiu? nie wkurwialo mnie myslenie bo to zajebista sprawa ale w towarzystwie sie robi inne rzeczy albo przynajmniej opowiada o tym co sie rozkminilo a nie siedzi cicho i nie wie nawet o czym mysli.
Ostatnio zmieniony 23 marca 2008 przez wonszgrzybojad, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik wonszgrzybojad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Debil, myślał. Jak można w ogóle sobie myśleć po bace, toż to ignorant jakiś, skandal!
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 920 / 164 / 0
nie zalapalem ale nie, nie tlumacz kurwiu dojde do tego jak zaraz zapale i nad tym pomysle.

EDIT. jednak nie dojde nie moge wejsc w Twoj tok mysli. moze powinienes czytac ze zrozumieniem?
Uwaga! Użytkownik wonszgrzybojad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zdeblo »
a ja potrafię, Kurwik napisał ironicznie, przecież myślówy po baku to super sprawy :)

ja zależnie od otoczenia, albo się zaszywam w samym sobie i filozofuję, albo leję się przez 2-3h z każdej głupoty %-D

Ja sam używam Marii od czasu do czasu, i wiem że jak palę pierwszy raz po dłuższej przerwie (2-3 tygodnie) to będę się śmiał i z kfjatka na fietsze, a jak któryś dzień z rzędu to przede wszystkim myślówy.

Drug, Sex and Rock'n'Roll
"Pokonałem naziola! " :D
Hyperreal extra Woodstock team '09

CHWAŁA KOGO!

Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca

Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.