Gringo85
Nie klikam na żadne odnośniki które maja w nazwie policja, milicja, kgb, ormo i inne tego typu ustrojstwa.
Słyszałeś kiedyś powiedzenie (znam je od dziadka, który walczył na wojnie)... "trzeba znać język wroga"?
Przeglądając tego typu strony nie dość, że jest sie na bierząco w aktualnych sprawach kryminalnych, to na dodatek ja osobiście mam wrażenie, że przynajmniej pozornie jestem przed nimi jakby o krok do przodu i w efekcie nie dam się tak łatwo wyjebać w gnój policyjnym pałom.
Dobra informacja jest dzisiaj w cenie i warto o tym pamiętać.
Poza tematem: jębię psiarnie i cały ten shit, palę blanty, zdarza mi sie łamać prawo i nie zamierzam tego zmieniać do grobowej deski.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.