ODPOWIEDZ
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: xxx »
passion 1
hawai x skunk
mysle cos typu swiss miss lub kc33 x master kush
lowrydery jakies
i moze jeszcze cos wczesnego ale jak lowrydery beda to na wakacje i tak bedzie co jarac, no nie wiem jeszcze w jakiej ilosci ale pewnie wszystko razy 10lub moze i wiecej...

moze jeszcze cos wpadnie do bani na sadzenie
  • 228 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: zork »
narazie posiadam:

AK48 - Nirvana 10 sztuk
Maroc - FS 4 sztuki
Madness - WOS 1 sztuka
NL x ICE x Purple Thai 3 sztuki
EG x LR F1 i F2 sztuk ile zdolam posadzic

jeszcze sie mierze na Mexcan Sativa i Early Skunka obie z Sensi
  • 151 / / 0
ajj
Nieprzeczytany post autor: monqe »
kuuurde patrze ostro kazdy ponad 10 sztuk sadzi praktycznie... ja mam tylko 5 sztuk purple haze i 5sztuk mixa :( ...no jeszcze dziewczyna moja ma 10xRUDERALIS SKUNK hehe :D
'' In heaven evrything is fine ...you got your good things i'm got mine ...In heaven...''

''Eraserhead''
  • 228 / 5 / 0
monqe: nie trzeba calego pola odrazu sadzic
  • 522 / 4 / 0
Miał być Big Bud, WW, Ak48. A będzie tylko 5x openseed 2007 i 3x pestki z wora i może kilka sztuk shiva shanti.
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
  • 83 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Seti_I »
U mnie będzie 8x durban poison (nirvana) i kilkanaście nasionek znalezionych w worku od dila. To będzie mój pierwszy outdoor w życiu mam nadzieje ze udany i bogaty w doświadczenia będzie. Oby nam tylko pogoda dopisała !
  • 151 / / 0
he
Nieprzeczytany post autor: monqe »
zork:co racja to racja,wiem ze nie trzeba tyle na pewno mi styknie :)

pzdr
'' In heaven evrything is fine ...you got your good things i'm got mine ...In heaven...''

''Eraserhead''
  • 228 / 5 / 0
moj outdoor:

ak48
maroc
E x LR F1
E x LR F2
nl x ice x purple thai
madness
mix
cynamon

[ external image ]

moze dojda jeszcze 2 odmianki
  • 2876 / 99 / 0
wstępny plan to kilka lowriderków na oucie, posadzonych w różnych odstępach czasu (tak aby coś było na początek wakacji, i potem sukcesywnie dochodziło :) )

Ciężko teraz niestety lowridery feminizowane ogarnąć, poleci ktoś jakiś sklep? Najwyżej wezmę regularne, trudno :/
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 114 / / 0
C.Orange
W.Rhino
Passion#1
Uwaga! Użytkownik Benedykt de Spinoza nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."

„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.