Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 335 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapo »
Metoda w 100 % sprawdzona i dzialajaca
Wypic Fervex
Efekt 5 minut i spimy
qmpel stary feciarz kiedys mi o tym powiedzial ;]
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: electrofreak »
gbl(lub ghb) 2-3ml na pusty zoladek
  • 165 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Norman »
wal konia do upadlego
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
electrofreak pisze:
gbl(lub ghb) 2-3ml na pusty zoladek
obudzisz się po 1-2 godzinach z dopaminowym kopem, wiec kiepski pomysł
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: electrofreak »
z powodu kombo z fetą, czy samo gbl?
po samym się nie budzę jak usnę w ciągu godziny-półtorej(potem rzeczywiście czasami wchodzi dopamina i jest ciężko ustać w miejscu, a co dopiero zasnąć :huh: ), pół godziny po wypiciu genialnie uspokaja, rozluźnia i działa przeciwlękowo - czysty, spokojny, głęboki i bardzo wydajny sen - ale może na kogoś inaczej działa
  • 1047 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
najlepiej wykorzystać na maxa całą fazę, nawet jak wład schodzi to coś napierdalać, później coś na ząb, lekkostrawnego ( żeby żołądek ruszył po tym zastoju ) i rowerek/spacerek/coś męczącego. Jedzonko, zmusić sie trzeba. A jak już dopada nas zwał, czyli mamy zamotanko to winko, tzn winko lub piwka. Fazka, fazka, fazka, zabakaj, wypij, zabakaj.... zaśniesz. Można i bez baki, też daje rade. I bez alko sie udaje, jak jesteś wymęczony to kładziesz sie żeby poleżeć, ale w ciszy. Spokojnie leżysz, w uszach nadal pisk ( no po głośnych imprezach ciężko o spokój w głowie ) ale leżysz. Z początku oczy nie chcą się zamknąć, ale spróbuj na siłę, później już nie będą chciały się otworzyć. I nawet jeśli nie zaśniesz to nic, leżysz, nie myślisz, odpoczywasz. A jak sie wkurwiasz, że nie zasypiasz to i tak nie zaśniesz. Ja tam zawsze na maxa faze wykorzystuje, zero odpoczynku, jak zwał dopada też staram sie cokolwiek, skutkuje, padam jak kaczka na polowaniu na kaczki.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 319 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piroman »
Ja na zwale po 2 metkatach (i litrze jakiegoś napoju energetyzującego+kawa) zapodanych o godzine 15 nie spałem całą noc, ale za to miałem zajebiste CEV-y jak po 300 mg DXM, tyle, że bez dysocjacji i robo. Na następny dzień byłem bardzo zmęczony. Sądze, że to kofeina uniemożliwiła sen, bo innym razem po jednym metkacie zarzytym o 14 zasnąłem ok 12, co jest zwykłą dla mnie porą w roku szkolnym.
Uwaga! Użytkownik Piroman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 179 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: MrMeth »
Moglbym polecic melatonine 5mg, dostepna w kazdej aptece. Nie probowalem co prawda z rzeczami ciezszego kalibru, ale po ok 30-40mg mdpv pozwalalo zasnac w godzine, co latwe nie jest. Dawka jaka przyjalem to 15mg godzine przed polozeniem sie do lozka.
  • 2244 / 23 / 0
Ciepłe mleko z miodem. Ewentualnie wprowadzenie się w stan snu ale to tylko dla wtajemniczonych. Speców znaczy.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 13 / 0
Poczytaj posty czempiona.
ODPOWIEDZ
Newsy
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.