Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
A mój rekord w benzo to paczka klonów (60mg).
Benzodiazepiny po prostu kocham. Biore codziennie 5 mg Lorafenu. Rzadko ich naduzywam, nie wiem jaka maksymalna dawke moge wziac. Mysle, ze ustalbym 5 mg alprazolamu albo nawet wiecej- mysle, ze dalbym rade wieksze ilosci wszamac. Lecze sie benzosami juz pare lat.
1-4 bro - euforyzująco, dalej - zamulająco.
Tak samo z winem do 1 butelki
Z wódką różnie, czasem po 0,5l zaczyna się euforia.
Jest to bardzo nieobliczalna substancja jak w moim przypadku. Chodzi mi o rodzaje alkoholu.
Jednakowoż nie jestem agresywny, raczej uspokaja mnie, usypia.
Benzo nie wiem jak działa na mnie. Nie stosuję.
Wynik testu to 10.
Daimonion pisze: 3. Jestem skrajnym introwertykiem - w skali EPQ-R Eysencka - wyszło mi 3/21, gdzie 1 - skrajny introwertyzm, 21 0 skrajny ekstrawertyzm.
Pozdrawiam. :)
Elkaudylio pisze:Zrobię lekki OT, ale mam pytanie: u kogo można zrobić taki test? Czy lekarz może go przeprowadzić, czy koniecznie jakiś wykwalifikowany psycholog?Daimonion pisze: 3. Jestem skrajnym introwertykiem - w skali EPQ-R Eysencka - wyszło mi 3/21, gdzie 1 - skrajny introwertyzm, 21 0 skrajny ekstrawertyzm.
Pozdrawiam. :)
Najlepiej popytaj studentów psychologii o kwestionariusz + klucz (ewentualnie pomoc w przeliczeniu i interpretacji wyniku)
Ps. Poważnie nie czujesz bez testu jaki masz typ temperamentu?
Spróbuj trochę o tym poczytać, a może sam się określisz :)
kolik pisze:Elkaudylio pisze: Zrobię lekki OT, ale mam pytanie]
Ps. Poważnie nie czujesz bez testu jaki masz typ temperamentu?
Spróbuj trochę o tym poczytać, a może sam się określisz :)
Cóż... Czuję, właściwie to każdy chyba czuje mniej więcej - ale chętnie bym to określił dokładniej właśnie za pomocą tego typu testu... Ogólnie zawsze jestem ciekaw wyników takich testów w moim przypadku; czasem bywają bardzo ciekawe... ;)
Pzdr.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.