love997 pisze: W świetle polskiego prawa szkoła nie może robić testów ;]
Nie, ja nie moge takich filmikow ogladac bo odrazu mi cisnienie skacze i sie niepotrzebnie wkurwiam.
comedienne pisze: w szkole o narkotykach nawet mi sie nie snilo.
GOOD_SENSIMILA pisze:comedienne pisze: w szkole o narkotykach nawet mi sie nie snilo.
Ja zazdroszczę. :P
Chciałbym tak jak idn zacząć, niestety spotkałem narkotyki dużo wcześniej. Efektem ćpania w szkole, w moim przypadku, jest 2 lata w plecy.
czajnikof pisze: Efektem ćpania w szkole jest 2 lata w plecy.
bodaj testow jako tako przymusowo chyba nie mozna robic, za zgoda rodzicow, tak jak mowi sensi
moim rodzicom nowej wiedzy to nie przysporzy, na ten temat swoje o mnie wiedza, nie mam z nimi tematow tabu, i wiedza tez ze narobiloby to tylko wiecej problemow niz skutkow, juz lepiej rozwiazywac moje naduzywactwo we wlasnym gronie, choc na to tez sie nie zanosi, conieco zrozumieli i przywykli zatem czuje sie bezkarny, hah
a te pare dni terapii za przylapanie to kara, wprost, surowa fhuj ! ahah
a cpanie nigdy mi nie kolidowalo az tak ze szkola, nie repetuje, jestem niezniszczalny skurwiel, jedna z pieciu osob w klasie bez bani na polrocze, jestem ponad i moge gardzic kujonowym plebsem !
cos niby jest w tych moralach tam na pierwszej stronie, ale wiek nie zawsze idzie w parze z dojrzaloscia, pamietjacie :)
GOOD_SENSIMILA pisze: U mnie to samo, tzn. jeden rok mialem w plecy a teraz bedzie drugi, nie zapowiada sie zebym przeszedl. Mowa o szkole sredniej oczywiscie![]()
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.