Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 678 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cypress »
Daimonion pisze:
Sam grejpfrut nie modyfikuje działania kody - to, co jest dobrego, to wyciąg z pestek grejpfruta. Tym można wzmacniać działanie kodeiny.
Mam w chacie citrosept i nawet myślałem, żeby tym się wspomóc ale trochę bałem się, że zbyt mocno będzie i jeszcze jakaś cholerna reakcja histaminowa czy inne takie wyskoczy.
  • 168 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: virtual_high »
eh te piekne czasy, kiedy balo sie ze moze byc za mocno czy cos.. dawno minely..
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 678 / 2 / 0
virtual_high pisze:
eh te piekne czasy, kiedy balo sie ze moze byc za mocno czy cos.. dawno minely..
Know your body, know your mind, know your substance, know your soul.

Lepiej dmuchać na zimne, raz mnie taka reakcja histaminowa złapała, że matka chciała na pogotowie dzwonić. Na szczęście wmówiłem jej, że to uczulenie na ketonal:).
  • 678 / 2 / 0
Bleeh, ten citrosept jest gorszy w samku niż sam roztwór kodeiny. Zobaczymy co to warte.
  • 432 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: c0deine »
Cypress pisze:
Bleeh, ten citrosept jest gorszy w samku niż sam roztwór kodeiny. Zobaczymy co to warte.
Uważaj bo można sobie krzywdę zrobić!!!

Z tego co pamiętam daje się ileś tam kropli tegoż specyfiku do szklanki wody/soku i dopiero pije. Ostrożnie.
Uwaga! Użytkownik c0deine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 678 / 2 / 0
c0deine pisze:
Cypress pisze:
Uważaj bo można sobie krzywdę zrobić!!!

Z tego co pamiętam daje się ileś tam kropli tegoż specyfiku do szklanki wody/soku i dopiero pije. Ostrożnie.
Wiem wiem:), oczywiście, że to rozcieńczyłem, ale nawet rozcieńczone jest bleeee.
  • 2011 / 123 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
drogie skurwysyństwo - napiszcie czy pomaga, bo inaczej nie będę się wygłupiał i kupował ;)
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 57 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Daimonion »
Mi pomaga. Zwiększa moc o jakieś 30-40%. Efekt placebo odpada. Tylko rób tak, jak napisałem - 70 kropel do soczku, najlepiej grejpfrutowego 30 minut przed kodeiną.
Uwaga! Użytkownik Daimonion nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 54 / 0
więc prawdopodobnie to pestki tego owoca wzzmacniaja kodę
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 57 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Daimonion »
Tak, ale od wpierdalania pestek bania większa nie będzie. Pestki mają to do siebie, że przechodzą przez układ pokarmowy. Więc po prostu lepiej parę kropel citroseptu i tyle.
Uwaga! Użytkownik Daimonion nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.