ODPOWIEDZ
  • 273 / 2 / 0
i ja, i ja !
choc zdarza sie brac w ciemno, bo nie wszystko na hypku odkryte :)

a watek taki lekko z dupki, boje sie pomyslec co by bylo jakby kazdy zakladal watek o piksach ktore go nie poklepaly, i pytal o sklad ludzi ktorzy oczywista sa jasnowidzami i powiedza co to bylo
najprawdopodobniej, po prostu lipa bez, lub ze sladowymi ilosciami srodkow psychoaktywnych, chocby cos w desen tej piguly na kofeinie i aspirynce
  • 42 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: UNOY »
może rzeczywiście ktoś ci sprzedał aspirynkę skoro nie kopało?
[ external image ]
Anacin to popularna w USA tabletka na ból głowy. Można oczywiście zrobić dropa z takim logo, jednak tym co masz możesz leczyć przeziębienie :))
It never got weird enough for me.
  • 290 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bluecocaine »
Heh, chyba kupie sobie jednak te testery dropsów... przydadzą sie... :P
A pixów ze strzałką będę unikać :)
Uwaga! Użytkownik Bluecocaine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kafu »
wielkie dzieki za informacje:) tak wlasnie myslalem ze to jakis walek. ale rzeczywiscie ciekawy sklad mają:) Aspirin :2
Caffeine :1 hehe
Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2008 przez Kafu, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Kafu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 290 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bluecocaine »
Nooo ja bym się bała je przedawkować :P
Uwaga! Użytkownik Bluecocaine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Siema Koledzy mam do was pytanie ktore mnie dreczy od jakiegos czasu :((( sam do konca nie wiem co mi jest ;/ chialbym sie kogos doradzic wiec pisze tutaj sluchajcie !!! ogolnie to ja nigdy nie bralem kwasa tylko speeda i extacy na baletach i pilem duzo piwa i nigdy mi nic nie bylo zadnych skotkow ubocznych ani nic az do pewnego czasu gdzy kupel dal mi jakas dziwna duza pigule mowil ze to na grzybach i jakas halucynogenna wzielem ja i tak sie hujowo czulem po niej ze masakra potem jechalis y na dyske i znowu jakis koles mi dal jaaks dziwna wzielem wogole nie czulem sie po niej jak po extacy czulem obcosc swojego ciala czulem sie jak zwierze troche jak po lsd bo czytalem o tym ake nie mialem tripa takiego konkretnego jak po lsd co to wogole bylo ? a najgorsze jest to ze teraz mam jakies wkrety dziwnie sie czuje nie jak kiedys przechodza mnie dreszcze itp.... czasem mysle ze mi sie faza zawiesila>;/ czy top mozliwe ze ta tabletka to byla jakas nasaczoa lsd i sie porostu zawisilem >? czy to tak mi banie zrylo??? bralem to jakiech 7 miechow temu a skutki teraz odczuwam bardzo dziwnie mi z tym nie wiem co robic bylem u lekarza to mam dobre wyniki u psychiatry jescze nie bylem az tak mnie nie pojebalo ;/ ale normlanie pracuje i jezdze samochodem tylko prpsoru czasem sie czuje jak bym byl na jakiejs fazie przejdzie mi to ? co to wogole jest?? prosze o odpowiedz
Uwaga! Użytkownik Bander1989 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 504 / 2 / 0
nie dąsaj się. po części każdy tak ma.
opisz dokładniej.
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2009 przez antraxkelso, łącznie zmieniany 1 raz.
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 115 / 3 / 0
..możliwe że zarzuciłeś pigułe z 2c-b,o której spokojnie można powiedzieć że jest na "grzybach"
..a ta obcość ciała to nieświadomość twoja o wyjebce OOBE
..i dreszcze do dzisiaj to najprawdopodobnie bromo flashback

to tylko moje sugestie na podstawie własnych doświadczeń z "dziwnymi pigułami" ;)
aDziuryWmózguZryteBeretytoProduktWstrętnejŚciemyNiestety MitTenStądSięPoProstuBierzeŻeDziuryTeSąTłumaczącSzczerze
mejscamiNaMózgownicySkanieGdzieOsłabioneJestBindowanieAminZnaczonychRadioaktywnie któreSięWpinaćWinnyAktywnieDoReceptorówKtóreImSłużąiJestIchWmiejscachTychDosyćDużo
  • 504 / 2 / 0
spokojnie można powiedzieć że jest na "grzybach"
daleko 2c-b do grzybów, oj daleko.. ;]

na pewno zjadł 2c-b. teraz musimy rozgryźć co jest grane.
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 66 / 1 / 0
No to do dziela, doktorku
Psychedelic society...
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.