Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 200 / 1 / 0
Ostatnio zmieniony 09 listopada 2007 przez zaśmiechany kapelutek, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2011 / 123 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
8-( A widziałeś cenę ??
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 200 / 1 / 0
jacok pisze:
8-( A widziałeś cenę ??
Zaczekaj, aż załaduje się katalog: Skóra > Gojenie ran.
  • 1154 / 36 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Opiate, masc CEPAN dobrze leczy zyly. Bez recepty w aptece.
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
No nie do końca "leczy żyły". Cepan to dobra maść, ale można ją stosować po całkowitym zamknięciu się rany, nie wolno jej kłaść na otwarte skaleczenie czy ognisko zapalne. Cepan ładnie wybiela blizny, sznureczki po wkłuciach. Rozjaśnia ślady. Zresztą już to pisałam.
  • 849 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Na stany zapalne pomag Butapirazol, a na gojenie sincow Arcalen.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 54 / 3 / 0
...
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2008 przez Drugstore cowboy, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Drugstore cowboy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Mam strasznie pokłute ręce i niestety bardzo to widać. Kilkucentymetrowe ciemne linie na obu rękach, a na prawej druga baza jeszcze na środku. Nie chcą mi się goić, tzn znikać nie chcą, mimo że nie kłuję w te same miejsca a ostatnio nawet staram się w ogóle nie dawać w te "standardowe" miejsce na zgięciu ręki, tylko po przedramionach chociaż trafić ciężej bo żyły się przesuwają i czasem udaje się dopiero za którymś razem. O, na przykład dziś, jakieś sześć czy siedem razy wbijałam się, zanim wreszcie po odciągnięciu pojawiła się krew. Martwią mnie te ślady, bo to jak teraz wyglądają moje ręce jest naprawdę jednoznaczne i nie zauważyć już się nie da. A najtrudniej będzie w domu, jak przyjdą święta jak zrobić aby rodzina nie zobaczyła :rolleyes: Nie chcę, żeby przeze mnie płakali, a płakaliby na pewno.
  • 802 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
to Cie zmartwie troche zielona bo mi miejsca po wkuciach nadal widac(na przegubach,udach,stopach)nie tak jak kiedys..ale nietrudno sie domylec po czym sa.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 54 / 3 / 0
Zielona, tak jak ktoś wcześniej już pisał zacznij używać maści CEPAN, na efekty będziesz musiała oczywiście poczekać ale bardzo ładnie wybiela blizny (tylko strasznie wali) a na specjalne okazje możesz użyć podkładu.
Ostatnio zmieniony 12 listopada 2007 przez Drugstore cowboy, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Drugstore cowboy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.