Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 424 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
*miaoni* pisze:
Ale to chyba nie był Acodin. Jakaś inna nazwa ale nie moge sobie za chuja przypomniec jaka <_<
Na "U" jakaś. Ale to nie zmienia faktu, że w serialu padła kilka razy nazwa "dekstrometorfan". Akurat jak leciało to zjarany do domu wróciłem, jaka zlewa, no nie mogę %-D
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3251 / 359 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Adam Selene pisze:
*miaoni* pisze:
Ale to chyba nie był Acodin. Jakaś inna nazwa ale nie moge sobie za chuja przypomniec jaka <_<
Na "U" jakaś. Ale to nie zmienia faktu, że w serialu padła kilka razy nazwa "dekstrometorfan". Akurat jak leciało to zjarany do domu wróciłem, jaka zlewa, no nie mogę %-D
To pewnie Ucodin, Ussidex albo Ussal :D
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 157 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Iwan »
Ha zaczyna się i jeszcze ze 2 minuty przed filmem reklamowali DexaPini :D

A ja se chyba zajebie zaraz 10mg klonazepamu bo co dziewczyna będzie tam naćpana to ja też muszę się fajnie poczuć :)
Ostatnio zmieniony 22 października 2007 przez Iwan, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 173 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: malitakatana »
o kurwa już leci:D
Psyc[H]oaktywni
  • 173 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: malitakatana »
DexaPini?
Psyc[H]oaktywni
  • 157 / 14 / 0
http://www.domzdrowia.pl/65991,dexapini ... 150-g.html - nowy produkt, herbapol Lublin, mało DXM...
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mallemma »
-
Ostatnio zmieniony 15 lutego 2008 przez mallemma, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 157 / 14 / 0
"Ma niewydolność nerek, musiała nadużywać conajmniej od roku" Haha ja NADUŻYWAM od 3,5 roku i nic mi nie jest fizycznie (ostatnio badania na toxie pod koniec sierpnia...).

Powiedzieli nazwę Acodin? Bo akurat byłem w kiblu...
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mallemma »
-
Ostatnio zmieniony 15 lutego 2008 przez mallemma, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Mój brat ogląda se film z kasety i nie da obejrzeć, chÓjoza. Wrzućcie to ktoś na neta.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.