Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 41 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Yumi Girl »
Może być, jak sobie rozpuścisz.
  • 290 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bluecocaine »
Hej! Ja tez miałam kiedyś sytuację ze kupilam sobie pixy razem z kolegą. Zjadłam łądcznie tych pixów 4, jako że bylam głupia wtedy, a że byłam bardzo głupia popiłam to piwem. Wróciłam do domu, i jakoś tak dziwnie mi sie zrobiło. Znaczy nogi miałm jak z waty szłam jakbym była piana. Nie mogłam nawet siedzieć bo zaraz leciałam na pysk, chciało mi sie spać. Przyszli do mnie koledzy coś z nimi gadałam posłuchaliśmy nuty, w końcu poszli. Bylam sama w domu, mialam jakieś schizy zaczęłam się wkręcać i w koncu zaczęłam histerycznie ryczeć tak bez powodu, czulam się fatalnie psychicznie :/ hardkor. W nocy szłam do ubikacji nie mogłam znaleźć jej po ciemku, wywaliłam się. Miałam starsznie wąskie źrenice. Na drugi dzień było nieco lepiej ale nadal utrzymywala sie straaszna zwała i wąskie źrenice. Wieczorem szłam ze znajomymi na trening a oni sie pytają co brałam :/ (źrenice)

Piguły były małe około: 3.5 mm były biale jednolite, matowei trochę wypukłe. W smaku byly takie że najpierw słodkawe a później takie cierpkie i takie dziwne uczucie w gebie było pfuj Czy ktoś moze wie co to było za gówno??

PS: JAk sie późneij dowiedziałam ten cwel co nam to sprzedal kruszył te piguły i sprzedawal jako siupe
Uwaga! Użytkownik Bluecocaine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 920 / 163 / 0
moje tez byly takie slodkawe... szkoda ze to bylo tak dawno i nie pamietam dokladnie jak wchodzilo itp. mozliwe ze jeszcze beda to bym kupil jedna i zdjecie wrzucil :-D a potem zjadl bo co ma sie marnowac %-D a tak na serio to ni huj wiecej nie jem bo takiej zwaly to nie mialem po niczym innym.
Uwaga! Użytkownik wonszgrzybojad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3250 / 355 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
[quote="smoke elite"]
moje tez byly takie slodkawe... szkoda ze to bylo tak dawno i nie pamietam dokladnie jak wchodzilo itp. mozliwe ze jeszcze beda to bym kupil jedna i zdjecie wrzucil ]Twoje to były zapewne klony.

Co bluecocaine to nie mam pomysłu.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 920 / 163 / 0
czyzbym znalazl odpowiedz ktorej tak dlugo szukalem? jesli tak to dzieki Jogurt jesli nie to tez dzieki za pomoc :cheesy: zaraz poszukam se w necie zdjec klonow i dopisze czy sie zgadza
Uwaga! Użytkownik wonszgrzybojad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3250 / 355 / 2
[quote="smoke elite"]
czyzbym znalazl odpowiedz ktorej tak dlugo szukalem? jesli tak to dzieki Jogurt jesli nie to tez dzieki za pomoc ]Bo jakbys rozpuszczał pod jezykiem byłoby łatwiej. klony smakują jak guma typu spearmint - słodko mietowe (tak jakby - nie wiem skąd ten smak) i lekko piekące ale lekko ze wcale to nie przeszkadza. Z tego co pisałeś to chyba nie ma bardziej realnej opcji, klony czesto są sprzedawane na sztuki bo 2 mg to juz faza dla niewycwiczonego.

klony - tyle świeżości a tylko 2 mg.

Pozdrawiam %-D
  • 2 / / 0
wtf?
Nieprzeczytany post autor: Slash »
To tak.

Brazowo-biale (takie napikowane, brazowego wiecej bialego takie kropki) tabletki, wielkosci i ksztaltu apapu (podluzne). Dostalem za darmo dill kazal wziasc 10 wzialem 10 byly dobre. Tzn lekko kwasne w smaku, dzialaly kilka godzin. Rodzaj: stymulant. Dzialaly dosyc dobrze. Chodzilem wtedy po lesie i bardzo dobrze mi sie chodzilo, szybko, nie czulem zmeczenia, rozpierala mnie energia, dobra euforia. Dzialaly z 4h. Zjazd nie byl zly. Tzn nie bylo wcale pomijajac to ze smutno mi bylo ze faza sie konczy.

Pomozcie ;]
Uwaga! Użytkownik Slash nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3250 / 355 / 2
Ej kurwa, nie mogłeś sie dila spytać? W ogóle co za bezsens, dostajecie od dilów jakieś tabletki i nawet nie wiecei co to i łykacie. Nie chcą wam powiedzieć, czy sami nie wiedzą? W pale mi sie to nie mieści.

Pozdrawiam %-D
  • 290 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bluecocaine »
@Slash: To mi wygląda na coś w stylu SUPER FAT BURNER albo termoorganików :D Jadłam to kiedyś i w większych ilościach dawały własnie taką fazę.
Uwaga! Użytkownik Bluecocaine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Slash »
No mozliwe ze to to ;]

Jogurt no w sumie to jedyny raz (poza pierwszym) gdy wzialem cos o czym nie mialem wiedzy.
Bylem w sytuacji podbramkowej, nie mialem dostepu do ksiazek, netu. Wzialem tylko z jednego powodu. Ufam czlowiekowi ;]
Uwaga! Użytkownik Slash nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.