Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 19 / 2 / 0
topowie mi ktos ile powinienem huknac ?
Wczoraj doszedłem do wniosku, że nie ma dla mnie już przyszłości
W domu jak zwykle syf a w budzie same zaległości
Wszyscy mi robią gnój, wszyscy mnie kurwa nienawidzą
wszyscy przeciwko mnie, a ja się całym światem brzydzę !!!
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Jesli chodzi o krople to powinienes huknac 0 ml (slownie-zero). Krople trama sluza do picia a nie do walenia po kablach. Na pierwszy raz wez na lyzke z cukrem najlepiej 1, max 2 ml i zjedz popijajac np. herbata. Nie bedziesz czul przynajmniej tego ohydnego smaku kropli. Pierwsze 2-3 razy nie ma co przesadzac z dawkami, bo receptory masz niewyrobione i mozesz sie czuc ogolnie mowiac nieprzyjemnie. A jak nie brales nigdy tramalu jeszcze i chcesz od razu walic po kablach, do tego krople jeszcze (ktore sie raczej do tego nie nadaja) to sorry, ale wedlug mnie (i pewnie nie tylko mnie) jestes kompletnym debilem, bo inaczej tego nie mozna nazwac.
  • 200 / 7 / 0
Der neue Rauschstoffbenutzer pisze:

A mój bardzo dobry kolega - 100 % prawda - niecałą godzinę po iniekcji przypierdolił głową w śmietnik na PKS-ie w drodze na szkolenie dosyć ważne. Padaczka.
Abstrahując od innych pływających tam świństw...
Kurwa, już nie musisz takich szczegółów zapodawać. Jeszcze napisz jak się nazywam i gdzie mieszkam ;)
A co do tematu - to kiepski pomysł.
Nadchodzi majestat - Kapitan Hajduków!
  • 494 / 26 / 0
Personaliów nie podawałem.
Może ten Pan coś zrozumie.
Zgodzisz się chyba, ze nie warto...
  • 261 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: muertogatito »
politoksynarkonautka pisze:
nie da rady stary, krople mają za dużo dodatków smakowych i innych wypełniaczy, w najlepszym razie wypali Ci żyły od środka :) a z resztą po co, przecież są ampułki. no i ostatecznie z kapsuły można wysypać i zrobić z aqua pro iniectione.
nic nie wypala, ale generalnie to nienajlepszy pomysł. No ale jak ktoś lubi sie kłóć i tram ma być bardziej opiatowy niż stymulujący (pite krople pobudzają mnie dość mocno), to nie umrze od tego. Nie ma co się spinać, atrament też mozna sobie podać IV żeby było kolorowo.
810 stawek dziennych za to!
  • 1154 / 35 / 0
Walilem ostatnio i.v. krople, ale TRAMAL niemiecki, nie POLTRAM (poltram jest na spirycie). Spoko nic sie nie dzialo, dwa razy po 700mg w odstepie okolo 10 minut walnalem.
  • 622 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: opiate warrior »
Gargamel pisze:
Walilem ostatnio i.v. krople, ale TRAMAL niemiecki, nie POLTRAM (poltram jest na spirycie). Spoko nic sie nie dzialo, dwa razy po 700mg w odstepie okolo 10 minut walnalem.
Tak samo nie polecam walić kropli preparatu TRAMADOL (chyba firmy Synteza) - również są na sprirycie.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
Gargamel pisze:
rowniez walilem raz tramal niemiecki w kable.. bylo spoko
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 1154 / 35 / 0
muertogatito

Dojczland iyber ales.
Z tym, ze tylko krople maja dobre niestety ;-) . Poltram retard i kapsy polskie poltram oczywiscie bezkonkurencyjne z niemieckim grunenthahlem, z ktorego (i z kapsow i z retardow) robi sie zel i dupa z walenia tego i.v.
  • 261 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: muertogatito »
Riśtiś!
810 stawek dziennych za to!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.