Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Czy kodeina Ci smakuje?
Tak! Jest cudowna!
180
34%
Nie, ale ujdzie w porównaniu do...
214
40%
Nie! Totalny syf!
139
26%

Liczba głosów: 533

ODPOWIEDZ
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
kocham smak ekstraktu kody z antidolu.. dla mnie to rozkosz pic cos takiego:)
a smak thiocodinu juz troche gorszy, ale tez jak trza to thiocodinowy proszek polkne bez slowa
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 33 / / 0
Nieprzeczytany post autor: opiate777 »
Największym gównem Cipacz jest... Koda w antidolu dla mnie smakuje dobrze... Gorzej jak trzeba przywalić 5 paczek thiocodinu, ale z cytryna(albo i bez) można się poświęcić, dla tego co będzie potem... :cool:
Why can't we drink forever?
I just want to start things over.
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
w kodzie liczy sie "posmak" jaki występuje po 15 minutach. Ach ten aromat w głowie i ciele
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
mi smak thiocodinu nie przeszkadza... jak nie ma antka robie tak ze np. krusze wszystkie tabletki, 4op. lub 5 w szklance, potem tego nie zalewam tylko wpierdalam sam proszek do japki i czyms przepiam.. na poczatku byly odruchy wymiotne ale to szybki i gitaśny sposob
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 622 / 28 / 0
supravires pisze:
mi smak thiocodinu nie przeszkadza... jak nie ma antka robie tak ze np. krusze wszystkie tabletki, 4op. lub 5 w szklance, potem tego nie zalewam tylko wpierdalam sam proszek do japki i czyms przepiam.. na poczatku byly odruchy wymiotne ale to szybki i gitaśny sposob
Nie szkoda Ci kasy na tyle kody? Przecież 5 paczek Antidolu to ponad 30zł! Przecież za tyle kasy to masz półtorej setki brauna, to tym się ujarasz lepiej niż tym Antidolem i będzie Cię trzymać dłużej... Ale co kto lubi... Sam przez długi czas piłem po 600mg kody (czyli 3x Antidol20 = 20zł), ale jako, że mam dostęp do Antidolu20 to mnie to dużo nie kosztowało. Ale naprawdę szkoda 30zł za godzinę, czy półtorej godziny fazy...
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Ekstrakt z antka-gorzki i tyle. Nie wywołuje u mnie jakiś strasznych przeżyć smakowych.

Co innego acodin... gorycz taka dziwna, nie do zniesienia, wręcz odruch wymiotny.

Szczęście że już nie napierniczam ;-)
Uwaga! Użytkownik Marcin nikczemny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
pyszna jest, mozna sie uzaleznic od samego smaku
  • 89 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Agntx »
Thiocodin ujdzie ale najlepiej wymieszać go z wodą cytrynową albo zagryźć plastrem cytryny żeby zabić ochydny smak. Według mnie gorszy smak ma Gałka po której się zbełtałem.
Życie jest trudną lekcją,
którą nie można się nauczyć.
Trzeba ją przeżyć
  • 86 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: k00n »
Agntx pisze:
Thiocodin ujdzie ale najlepiej wymieszać go z wodą cytrynową albo zagryźć plastrem cytryny żeby zabić ochydny smak. Według mnie gorszy smak ma Gałka po której się zbełtałem.
Mi z Thiocodinu ogólnie klarowniejsza ciecz wychodzi, jak robie ekstrakcje Antidolu to nigdy ciecz nie jest całkowicie przezroczysta.
Co do gałki - nie piłem nic gorszego. Koda w porównaniu do niej to zajebisty, smaczny soczek.
Uwaga! Użytkownik k00n nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 622 / 28 / 0
k00n pisze:
Agntx pisze:
Mi z Thiocodinu ogólnie klarowniejsza ciecz wychodzi, jak robie ekstrakcje Antidolu to nigdy ciecz nie jest całkowicie przezroczysta.
Hehe, to Ty robisz ekstrakcję z Thiocodinu? Wiesz... bo to, co Ci zostało na sączku to tylko nierozpuszczalne wypełniacze tabletkowe, zaś w roztworze masz rozpuszczoną zarówno kodeinę jak i sulfogwajakol...
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).