Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
Przesluchalem to cale niedawno jak mi deksik powoli schodzil i ..... no jakos nie stalem sie lepszym czlowiekiem ;]
  • 3250 / 355 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Odswierzam temat, może młoda kadra poeksperymentuje nad NLP. Moze wyniki NLP nie są tak ekscytujące, ale są. Ale za to jako urozmaicenie wszystkich tripów świetne. Najlepsze efekty miałem na LSA + DXM, DXM + trawa na spice gold tez fajnie. Na XTC + LSA tez bylo zajebiscie.

NLP to forma jezyka stosowana w seansach hipnotycznych, a takze w zyciu codziennym (reklama). Oto kolejny seans Mckenny:
http://rapidshare.com/files/102515917/p ... ew7dni.rar dzieki Soc.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
świat składa się ze słów . Odpowiedni ton , słowa i ich treść potrafią czynić " cuda " . Przeskoczę na szybko do tematu paralizu sennego bo w sumie jest bliski ogólnemu . W momencie gdy doświadczasz cielesnego paralizu , krzyczysz bez głosu itp. , pomyśl o wchodzeniu po linie , schodach , skoku na bangee itp . Stąd juz szybka droga do OBE . Ja jestem na razie na etapie zapadania się pod ziemię . Kto w temacie ten zrozumie , pozdro .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 3250 / 355 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Ja na dexie i powoju gdy słuchałem tego, niechcacy wylecialem z ciala ale mnie cofnelo bo sie przestraszyłem co sie dzieje. Mysle ze na 600 z buszkiem i sluchajac tego są ogromne szanse bo w tym mixie mam luzne wiezy z cialem i brak takiego strachu jak na mixie z powojem. Te nagrania sie nadaja do OOBE, wprowadzaja w odpowiedni stan.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 459 / 3 / 0
Ja niewiem jak Wy to robicie, mi nigdy nie udało się doświadczyć OOBE...
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Trzeba dużo ćwiczyć. Mi się 3x udało. Gdzie 2x to było tylko takie małe - wstanie do połowy, bo zaraz się budziłem ze strachu. Raz mi się udało całkowicie wyjść. Ale nigdy na trzeźwo :D
Na trzeźwo moge mieć tylko 'przezroczyste powieki' i świadome sny WILD (czyli wejście w sen bez utraty świadomości). Właśnie poprzez ćwiczenia LD WILD mamy duże szanse na OOBE.
Ostatnio zmieniony 28 marca 2008 przez xxxzzzxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 3 / 0
to dużo ćwiczeń przedemną :)
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Juz po alko podczas sluchania tego byl ciekawy efekt, musze sprobowac na dexie.
And I saw another mighty angel come down from heaven, clothed with a cloud, and the rainbow upon his head. And his face as it were the sun, and his feet as it were pillars of fire
  • 402 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: J73 »
jogurt. spróbuj zrzucić obedzwięki D Sugiera. astral gwarantowany. niezłe efekty miałem też po nagraniu adam bytofa Świadomość świadka. polecam.
Wygraj z systemem, bądź szczęśliwy.
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
  • 160 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dysocjat »
polecam szum lasu po dxm nagranie takie , albo woda morska tylko zeby sie zmianialo cos co jakis czas , nie takie ze caly czas jeden szum i tyle :)
[b]!!!!!!!!!!!!!JESTEM DYSOCJAT NIE DYSOCJANT TO RÓŻNICA !!!!!!!!!!! :|[/b]

[]------[][]    
     |_0 _|
        /       
      _/\_
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.