ODPOWIEDZ
  • 5299 / 106 / 0
MAniak można jedno i drugie stracić, jednak życie się najbardziej liczy, bo je można też.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 108 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: ferrari »
Ja też po pixach się więcej pocę (to pewnie przez podwyższoną temperaturę), zdarzyło mi się rzygać (jak dużo zjadłam przed zarzuceniem). Ale żeby zemdleć? to nie jest normalna reakcja na MDMA
  • 193 / 9 / 0
pilleater pisze:
MAniak można jedno i drugie stracić, jednak życie się najbardziej liczy, bo je można też.
Jak już powiedziała nasza milusia słiodziusia Ferrari to nie jest normalna reakcja po dropsach
i założyłbym sie że przyczyna omdlenia dziewczyny była spowodowana czymś innym
albo czymś co w połączeniu z tabtetami mogło do tego doprowadzić.
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2007 przez Maniak_17, łącznie zmieniany 1 raz.
Błędne koło.
  • 381 / 7 / 0
Wg mnie powodem faktycznie mogło być słabe serce. Nie każda choroba serca daje o sobie znać, więc nawet można nie wiedzieć, że jest się na coś chorym. A pixa podnosi ciśnienie, pikawa pompuje więcej krwi i mogą pojawiać się problemy...
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 33 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gnat8 »
moze popijalas piwem? Niektorzy tak maja ze jak browarem popija albo za duzo wody to ich zbiera na wymiot. Ja tam popijalem bronksami, vodka raz sie spalilem do tego i nic mi nie bylo ale to przez to ze mam duza mase ~100kg

WAZNE!
Jesli ktos dostanie zapasci na pixach trzeba go z bomby rozebrac i wrzucic do wanny z zimna woda polewajac glowe caly czas zimna woda. Kolega mial takie zejscie bo palil ziolo z lufki i ktos mu polowe dropsa tam zarzucil z ziolem i go wykrecilo. Nic mu sie nie stalo bo jak padl to jeden przytomny typ z bomby go rozebral i do wanny. Kumpel opisywal to uczucie bardzo negatywnie, byl zamroczony i czul ze odplywa i zaraz sie przekreci.
Ostatnio zmieniony 01 sierpnia 2007 przez gnat8, łącznie zmieniany 1 raz.
"nasilenie dopaminergicznej impulsacji w układzie mezolimbicznym"
  • 381 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
gnat8 pisze:
WAZNE!
Jesli ktos dostanie zapasci na pixach trzeba go z bomby rozebrac i wrzucic do wanny z zimna woda polewajac glowe caly czas zimna woda. Kolega mial takie zejscie bo palil ziolo z lufki i ktos mu polowe dropsa tam zarzucil z ziolem i go wykrecilo. Nic mu sie nie stalo bo jak padl to jeden przytomny typ z bomby go rozebral i do wanny. Kumpel opisywal to uczucie bardzo negatywnie, byl zamroczony i czul ze odplywa i zaraz sie przekreci.
A może miał dużo szczęścia?
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

• 350 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Flashback »
A może ona żyga i mdleje bo akurat trafia na te dropsy z PMA %-D Mój qmel ze mna żygał (to byla ze 2 lata temu) po pixa'ch tez nie wiedzielismy czemu. Ale dzieki TELEEXPRESOWI dowiedzielismy sie ze byla tam " Niebezpieczna mieszanka PMA , MDA " :cool: . RADZĘ ZMIENIĆ KRĄŻKI a jeżeli to zrób sobie KOMPLEX badań na pikawe hormony itp :-D
Uwaga! Użytkownik Flashback nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 7 / 0
A może nie warto zarzucać wszytskich dragów co? Jak się wali fete, potem pixy to nie ma bata żeby pikawa i reszta oragnizmu nie zaczeła sie buntować. Poza tym jak mamy w pixie i fete i MDMA i chuj wie co jeszcze organizm może różnie zareagować.

• 33 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gnat8 »
nie no sztynks + dropsy to lekkie przegiecie, moze nie az takie jak popijanie wódy browarem ale cos kolo tego :-)
"nasilenie dopaminergicznej impulsacji w układzie mezolimbicznym"
  • 381 / 7 / 0
A myślisz że co masz w pixach? Nie trzeba dobrowolnie mixować, wystarczy zjeść z 6-7 pigół. Myślisz, że młotki, które robią pile zastanawiają się nad proporcjami?W zyciu! Dlatego jest taki syf na rynku jaki jest :'(

ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.