ODPOWIEDZ
  • 5299 / 104 / 0
MAniak można jedno i drugie stracić, jednak życie się najbardziej liczy, bo je można też.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 108 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: ferrari »
Ja też po pixach się więcej pocę (to pewnie przez podwyższoną temperaturę), zdarzyło mi się rzygać (jak dużo zjadłam przed zarzuceniem). Ale żeby zemdleć? to nie jest normalna reakcja na MDMA
  • 193 / 8 / 0
pilleater pisze:
MAniak można jedno i drugie stracić, jednak życie się najbardziej liczy, bo je można też.
Jak już powiedziała nasza milusia słiodziusia Ferrari to nie jest normalna reakcja po dropsach
i założyłbym sie że przyczyna omdlenia dziewczyny była spowodowana czymś innym
albo czymś co w połączeniu z tabtetami mogło do tego doprowadzić.
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2007 przez Maniak_17, łącznie zmieniany 1 raz.
Błędne koło.
  • 381 / 6 / 0
Wg mnie powodem faktycznie mogło być słabe serce. Nie każda choroba serca daje o sobie znać, więc nawet można nie wiedzieć, że jest się na coś chorym. A pixa podnosi ciśnienie, pikawa pompuje więcej krwi i mogą pojawiać się problemy...
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 33 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gnat8 »
moze popijalas piwem? Niektorzy tak maja ze jak browarem popija albo za duzo wody to ich zbiera na wymiot. Ja tam popijalem bronksami, vodka raz sie spalilem do tego i nic mi nie bylo ale to przez to ze mam duza mase ~100kg

WAZNE!
Jesli ktos dostanie zapasci na pixach trzeba go z bomby rozebrac i wrzucic do wanny z zimna woda polewajac glowe caly czas zimna woda. Kolega mial takie zejscie bo palil ziolo z lufki i ktos mu polowe dropsa tam zarzucil z ziolem i go wykrecilo. Nic mu sie nie stalo bo jak padl to jeden przytomny typ z bomby go rozebral i do wanny. Kumpel opisywal to uczucie bardzo negatywnie, byl zamroczony i czul ze odplywa i zaraz sie przekreci.
Ostatnio zmieniony 01 sierpnia 2007 przez gnat8, łącznie zmieniany 1 raz.
"nasilenie dopaminergicznej impulsacji w układzie mezolimbicznym"
  • 381 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
gnat8 pisze:
WAZNE!
Jesli ktos dostanie zapasci na pixach trzeba go z bomby rozebrac i wrzucic do wanny z zimna woda polewajac glowe caly czas zimna woda. Kolega mial takie zejscie bo palil ziolo z lufki i ktos mu polowe dropsa tam zarzucil z ziolem i go wykrecilo. Nic mu sie nie stalo bo jak padl to jeden przytomny typ z bomby go rozebral i do wanny. Kumpel opisywal to uczucie bardzo negatywnie, byl zamroczony i czul ze odplywa i zaraz sie przekreci.
A może miał dużo szczęścia?
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

• 350 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Flashback »
A może ona żyga i mdleje bo akurat trafia na te dropsy z PMA %-D Mój qmel ze mna żygał (to byla ze 2 lata temu) po pixa'ch tez nie wiedzielismy czemu. Ale dzieki TELEEXPRESOWI dowiedzielismy sie ze byla tam " Niebezpieczna mieszanka PMA , MDA " :cool: . RADZĘ ZMIENIĆ KRĄŻKI a jeżeli to zrób sobie KOMPLEX badań na pikawe hormony itp :-D
Uwaga! Użytkownik Flashback nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 6 / 0
A może nie warto zarzucać wszytskich dragów co? Jak się wali fete, potem pixy to nie ma bata żeby pikawa i reszta oragnizmu nie zaczeła sie buntować. Poza tym jak mamy w pixie i fete i MDMA i chuj wie co jeszcze organizm może różnie zareagować.

• 33 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gnat8 »
nie no sztynks + dropsy to lekkie przegiecie, moze nie az takie jak popijanie wódy browarem ale cos kolo tego :-)
"nasilenie dopaminergicznej impulsacji w układzie mezolimbicznym"
  • 381 / 6 / 0
A myślisz że co masz w pixach? Nie trzeba dobrowolnie mixować, wystarczy zjeść z 6-7 pigół. Myślisz, że młotki, które robią pile zastanawiają się nad proporcjami?W zyciu! Dlatego jest taki syf na rynku jaki jest :'(

ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.