ODPOWIEDZ
  • 173 / 1 / 0
wbijać, przybywać, pielgrzymować :D:D:D
Psyc[H]oaktywni
  • 749 / 5 / 0
A no coś dostałem, jednego maila. O tego Ci chodzi z 9 lipca?
I'm broken.
  • 803 / 7 / 0
Tak o tego chodzi...

Żeby nie bylo tak fajnie jak ma byc to, gdy zobaczycie zbliżający sie patrol policji z psem niuchaczem, możecie spodziewać się trzepanka. Wopki wraz z psiarnia organizuja dragową łapankę w ten weekend. To jest teren nadgraniczny i pogranicznicy mają wystarczająco dużo uprawnień do zatrzymania dla widzimisię jak policemani. Przeważnie trzepią grupki osób, samochody, ośrodki zostawiają w spokoju. Poprzedni weekend już zaowocował wynikami i teraz tym bardziej nie odpuszczą. Cynk z mundurówki.
Uważajcie.
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2007 przez yam'teoretyk, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 173 / 1 / 0
kurde, to moje okolice, ale mnie postraszyłes... czy poprzedni weekend zaowocował wynikami to raczej wątpie bo jakoś za duo psiarni tam wtedy nie zauważyłem, tyle co zwykle, w centrum na miasteczku zawsze stoi jedna duża suka i jeden mały, a posterunku w okunince nie ma, ciekawe ile psiarni będzie na terenie festiwalu i dookoła niego, kurwa najgorsze będzie to jak z psami będą chodzić... ale miejmy nadzieje że w te dni cała okuninka zakryje się chmurą zielonego dymu i psy zwariują i węchy im sie pojebią :D:D:D

p.s. z jakiej odległości policyjny pies możee wyczuć zioło zawinięte w folie al. i schowane w odbyt przykładowego człowieka?? :D
Psyc[H]oaktywni
  • 173 / 1 / 0
i co jest ktoś z was?? pierwszy dzień moim zdaniem chujaszczy, zaraz wyruszam na drugi...
Psyc[H]oaktywni
  • 749 / 5 / 0
Dzień dobry!

No i ja byłem.

I dzień - przybyłem ok 23.00 i gdzieś tak około 00 zaczęło napierdalać - koniec imprezy
II dzień - prawie całóść widziałem, słyszałem. Gdzieś po 1.00 zmęczony uderzyłem na inną imprezę
III dzień :-( - trza było jechać i chuja słyszałem

Ogólnie dobrze było. Przyjemnie po prostu. Żałuję tylko, że nie mogłem zobaczyć całości imprezy.

A Ty Teoretyku byłeś???????
I'm broken.
  • 803 / 7 / 0
Piątek nie wypalił, sobota wieczór też...
Niedziela mnie wystraszyła tymi drzewami porozpierdalanymi na drogach i motywacji trochę zbrakło.
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Glancek »
a posterunku w okunince nie ma
No jak to nie.. miałem jechać na tą impreze ale nie dało rady ekipy zebrać :-/
  • 173 / 1 / 0
Glancek pisze:
a posterunku w okunince nie ma
No jak to nie.. miałem jechać na tą impreze ale nie dało rady ekipy zebrać ]

no niema, co roku był tylko sezonowy, na wakacje, a w tym roku i tego miało nie być, a jednostki policji są na miejscu z włodawy i podobno z lublina dojeżdżają, czy może jednak działa ten posterunek?? na 100% pewny nie jestem

@korkorio - a w Guadalajarze po koncertach byłeś? skąd jesteś?
Psyc[H]oaktywni
  • 749 / 5 / 0
Ta knajpa co na ścianie zewnętrznej był Che?
I'm broken.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.