ODPOWIEDZ
  • 64 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Poziomek »
co to jest ten duckfoot?
  • 33 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Shortage »
[ external image ]

To jest Ducksfoot - konopia o liściach nieprzypominających konopii.
  • 134 / 1 / 0
A jak z dochodzeniem tego w Polandach?

A i jeszcze jedno pytanko które mi się teraz nasunęło... Czy ducksfoot to jest konkretna odmiana, czy raczej "ogólna nazwa" dla wszystkich odmian o takich kaczych liściach?
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
A i jeszcze jedno pytanko które mi się teraz nasunęło... Czy ducksfoot to jest konkretna odmiana, czy raczej "ogólna nazwa" dla wszystkich odmian o takich kaczych liściach?
Nie, jest jeszcze Dizzy i ABC. Jednak Tylko Ducksfoota idzie kupić bez problemów i oficjalnie jest sprzedawany.

A jak z dochodzeniem tego w Polandach?
Nie dochodzi

To jest Ducksfoot - konopia o liściach nieprzypominających konopii.
W sumie to takiego szału nie ma.
Podczas kwitnięcia już przypomina konopie a liście nie zawsze są takie jak te na tych zdjęciach...
Pooglądajcie sobie zdjęcia w necie wpiszcie w duckduckgo ducksfoot marijuana i na graficd szukajcie zobaczycie ze to nie wyglada tak wesolo...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 52 / / 0
dzis po upalnym dniu postanowilem odwiedzic moje spociwa z wodą i z aparatem, narazie nie ma czego ogladac, najlepsze miejmy nadzieje dopiero przed nimi:

Spot#1
Miejsce to rów (a byc może pozostałośc po jeziorku) gdzie okoliczni rolnicy zwożą gnój i siano na szuszenie, masa śmieci, chwastow,mlodych drzewek,żab itp. a! zadeptalem pare pomaranczowych slimakow co krecily sie nieopodal.
Ziemia jest tylko lekko przekopana posypana dolomitem i odrobiną perlitu
[ external image ]
5dni od wysadzenia

Spot#2
Tródno dostepna polana w lesie, masa komarów.
Dołek na kazdy plant tak po 10 litrów ziemi ogrodowej z dolomitem krowimi plackami i perlitem+doprawiona biohomusem.
Ten pierwszy okaz zlamal sie podczas transportu ale prosta instalacja z patyków uratowała mu głowe.
[ external image ] [ external image ]
2 dni od wysadzenia
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2007 przez blue box, łącznie zmieniany 1 raz.
It's a physical feeling.
I'm gonna change this city.
It's a physical feeling.
(I've got a feeling. It's automatic.)
  • 52 / / 0
Nieprzeczytany post autor: blue box »
dzis a w zasadzie juz wczoraj pojechalem na spot #2 w celu wykopania dolków pod 2 ostatnie okazy z domu; wracajac zajzalem na obornik do #1 a tam kaluza na pol rowu, a pod plantami błoto, jeden nie wytrzymał cisnienia wczorajszego cisnienia z nieba podczas burzy i lezał zlamany w kałuzy wody i błota, drugi wrecz przeciwnie-okaz zdrowia, jednak zdecydowalem sie na szybka ewakuacje na spot numer #2 zebralem pulchnego obornika pod dodatkowy dolek i udalo sie
i w ten sposob utwierdzilem sie w decyzji ze w tym roku stawiam na jednego spota z piecioma okazami + ewentualnie jeden mutant jesli nie znajde dla niego zadnego wlasciciela zanim wyjade
It's a physical feeling.
It's a physical feeling.
  • 52 / / 0
mutantowi chyba nawalil czubek wzrostu i postanowil wyposcic nowa łodyge %-D
[ external image ] [ external image ]
It's a physical feeling.
It's a physical feeling.
  • 223 / 5 / 0
tez mam takiego mutanta :D ciekawe jak moj sie bedzie zachowywał
Uwaga! Użytkownik filip.z.konopii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 128 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Afghani »
Też miałem takiego mutanta, wiazałem z nim duże nadzieje, bo nawet pachniał jakos dziwnie mało konopnie. Ale niestety okazał sie facetem, a że wszystkie miałem juz na out, poszedł biedaczek do wycinki :|
Demokracja nie może się sprawdzić. Wszędzie są matematycy, wieśniacy i zwierzęta – tak więc demokracja, teoria oparta na założeniu, że matematycy i wieśniacy są równi, nigdy się nie sprawdza. Mądrości nie można sumować – jej maksimum mierzy się mądrością najbystrzejszego członka danej grupy.
  • 429 / 35 / 0
to bylo sie bawic w krzyzowki z normalnymi... klonik i dochodzi w domu... troche zabawy a potem masz nowe nasionka z genotypem mutyatnta i potem w boxiew sie bawisz z kolejnami pokoleniami i masz sporre pokolenie takich mutantow.. nikt nie pozna sie, a nawet jak sie pozna lae bedziesz mial tkie ziollo to tylko oznacza ze wiesz o co w tym chodzi,,, sam bym sie w to bawil, ale mi sie mutanty takie nie trafily.. jedyne co mam dziwnego to jeden plant jest duuuzo nizszyy... ale wyglada normalnie i jest zwyczajny... a szkoda... w zime bede sie w to bawil..
Stay high all the time!
Proud like a god, don't pretend to be blind!
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.