Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
czy ganja łagodzi ból
tak
64
70%
nie
27
30%

Liczba głosów: 91

ODPOWIEDZ
  • 803 / 6 / 0
Na zakwasy testuje teraz i... pomaga :-)
  • 413 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adm »
Ból zęba po zapelniu mi się zwiększył .
A ból głowy/migrena spowodowany stresem zawsze przechodzi.
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
Raczej nie łagodzi a raczej przezmyslówki pozwala przez chwile o nim zapomniec ;)
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: wampirek »
mnie łagodzi bóle menstruacyjne :cheesy:
Uwaga! Użytkownik wampirek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Micard »
Przypominam sobie scenę z jakiegoś filmu wojennego, gdy lekarz szpitala polowego mówi do przełożonego:
"Kończą nam się środki. Używamy marihuany do znieczulania ludzi"
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Napomnę jedynie, że przed próbą samobójczą jarałem, żeby nie czuć bólu. Zadziałało, blizny zostaną niezłe :P
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
no w kompani braci " w bastogne znieczulają chłopaków marihuana! "
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 308 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kolik »
Palenie raz pomaga na ból innym razem nie. Dużo zależy od nastawienia psychicznego. Osobiście chyba jednak lepiej czuję własne ciało po paleniu niż bez. Jak się zacznę przesadnie skupiać na swoim ciele jak zakopcę,to zawsze się znajdzie coś co boli,mimo że często jest to tylko wkręt. Wiem,że często udaje się skutecznie odwrócić uwagę od rzezczywistego bólu,ale sam tego nie doświadczałem - staram się nie palić jak jestem chory itp.

Niedawno skaleczyłem palec nożem:bardzo głeboko,na opuszku (bolesne miejsce). Zmieniałem opatrunek ostro zgrzany marją i jak polałem ranę wodą utlenioną,to myślałem że się schaftuje tak mnie bolało,aż mi się w głowie zakręciło :-).Bolało o wiele mocniej niż podczas podobnej zmiany opatrunku kilka godzin wcześniej zanim jeszcze zapaliłem.
                  ~O~
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: wampirek »
e tam wkręciłeś sobie :cheesy:
Uwaga! Użytkownik wampirek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
e tam wkręciłeś sobie :cheesy:
no właśnie i tak to jest z tym bólem na mj. Z reguly zmniejsza ale jak sobie wkręcicie to jest koniec.,..
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2007 przez Mr.LaTacha, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.