Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Ja bym najpierw zjadl 500mg kropli, a jakby weszlo po 30-60 minutach huknac i.v. 200mg. Na pewno lepsze rozwiazanie imho. Najpierw lekka faza po kroplach, a potem dojebanie po i.v. Jak najpierw jebnie i.v. tak mala dawke, a potem wypije 5 ml kropli to huja prawie poczuje.
  • 164 / 7 / 0
No i właśnie o to chodzi, że część osób mówi, że tak tak a druga, że tak srak.

Ja nie mam tego pełno, nie mam kasy, mam klej, ale to na potem, mam to co powiedziałem i nie chcę tego przejebać. Mam to o czym nie mówiłem i nieważne. Pytanie jest bardzo konkretne.

Ma być zajebiście.

Buziaki za świetne rady.

Możliwe, że po prostu obie opcję są wyjebane, więc spoko. <spoko>

Oczywiście mogę czekać na następny miesiąc, ale policzcie sobie ile to dni, a do poniedziałku też, więc dojdźmy do jakiegoś sensownego konsensusu.

Marcin czuwa.
Uwaga! Użytkownik Sterylny Marcin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 570 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mac »
Mama Zosi z krucyfiksem wlasnie mowila inaczej

z tymi: zawsze jak dziewica iv, to nie poczuje nic bo to pipka i dziewica. rozumiesz
pip pip to pierwszy raz, wiec dawka malodobra jest(200mg). huknąć w Niezły Kabel na czysto, bo cyc sie skurczy i nic nie poczuje. oczywiste! a krople niech zje kiedy tam chce, chociaz opcja na 20-30 minut przed jest jeszcze do przelkniecia.
cziasz, jest <spoko>
talk.macreal.info
Rozmowy acreal
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Ja nie wiem jak to wypadnie przy pierwszym w życiu iv, w moim przypadku kolejność: tram doustnie + tram dożylnie, sprawdziła się już kilkakrotnie i jeśli miałabym polecać to zdecydowanie wybrałabym tę opcję. No tak sobie pomysl - 200mg to mało, prawda? Nawet jesli pukniesz to celnie i szybko, to i tak wejście będzie niewielkie a działanie niewyczuwalne. Ale jesli najpierw weźmiesz pół grama i potem dowalisz kolejną dawkę, to te 200mg zostanie spotęgowane i będzie "podbiciem" tego, co już w sobie masz.
  • 164 / 7 / 0
zielona pisze:
Ja nie wiem jak to wypadnie przy pierwszym w życiu iv, w moim przypadku kolejność
To właśnie wydaje mi się sensowne, ale inni się sprzeczają, no!
Uwaga! Użytkownik Sterylny Marcin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Tak przeciez od poczatku pisalem, najpierw doustnie, potem i.v. I po co te klotnie? Zielona, nie dostalem maila od ciebie :-( . Czesto z hyper nie dochodza. Sprobuj jeszcze raz. Dzieki z gory.
  • 164 / 7 / 0
Załadowałem zielonowym i gargamelowym sposobem. Kropli okazało się 700mg. Przy obrabianiu kapsów powiedzmy, że z 50mg się zmarnowało, bo złą łyżkę wybrałem.

Wejścia nie było żadnego zasadniczo, ale wreszcie jakieś działanie choć średnie niestety, ale miłe całkiem, spoko.

Do tego dwa rzygi zara po strzale i wypiciu gazowanego napoju i potem znowu prawie, ale powstrzymany.

Kłucie fajne, bezbolesne, choć trafić na początku trudno.

Ogólnie to Buziaki.
  • 137 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Filippo »
Tramal ma wejscie na klonach, pryz wieksyyyej ylosliwa klawiatura wiekszej dawce. Tak to nie ma. Ja nie wiem, ale jak sie kluje ostatnio, to ciagle mi sie chce zygac a kiedys w ogole. I o co chodyi_ haha
krumwa kisikisi. pcyk pcyk. mami
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Nie zgodzę się ,że tram nie ma wejścia. Jak szybko wstrzykujesz dawkę jakiegoś środka, to przecież musi być jakieś uderzenie, nie?
  • 137 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Filippo »
W sensie, ze przy 200mg to jest bez wejscia. Okolo 500-600mg jakies cos jest. Na klonach. W sumie powinno byc uderzenie, czy cos. Ja tam cos czulem w tych okolicach, hahaha.
krumwa kisikisi. pcyk pcyk. mami
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".