ODPOWIEDZ
  • 522 / 4 / 0
Pan Jah pisze:
Box stoi w szafie jast tam jakieś 25stopni zmierze dokładnie i napisze ,Zauwarzyłem że jeżeli otworze szafe to temperatura spada do 28 stopni czyli w granicach normy, ale nie mogę mieć nonstop otwartej szafy co najwyrzej w nocy ale i też nie bardzo bo mi swiatło z boksa pada centralnie na twarz jak spie.
Box w szafie?.. Czemu tak? Starzy?
Przecież tam będzie hard ukrop, teraz jak jeszcze tak słońce ostatnio napierdala to już wogóle konkret hard++

To co napisał LDV
Jeśli boxa stoi w szafie. - Co ci to da że box jest chłodzony jeśli szafa jest zamknięta. Musiałbyś wypierdolić dziure w szafie i dać tam wentylator.
Konkretniej, zrób otwór w szafie na tunel powietrzny łączący box - szafa.

Albo jeszcze prościej, wyjmij boxa z szafy
albo ultra prościej, wypierdol na out'a wszystko ;) szkoda marnować takiej pogody
Box to nie szafa mieszkam z nażyczoną i codzień rano przychodzi jej star pilnować nam bachora jak idziemy na zajęcia więc to jest dyskretbox , wpierdoliłem dzisiaj zamiasat zasilacza antenowego zasilacza regulowany o potężnym amperażu kręci lepiej wiatraki i tem spadła trochę jest w granicach 30 st.
Na oucie mam już 4 krzaki . Chciałbym mieć wcześniej własne palenie więc jedną zostawiłem w boxie.
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
ODPOWIEDZ
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.