Ej zapomniałam już po co to piszę bo nie mam konkluzji. To pewnie w wyniku tego przykrego faktu, że w tym stosunkowo krótkim od omawianych dni czasie moje dawki uległy znacznemu... przeobrażeniu na więcej.
Pozdrawiam. Do mety mnie chyba nie ciągnie. Choć licho mnie wie, nie myślę już samodzielnie. Myślimy z amfą w duecie.
I bez problemu można walić dawki takie jak zwykłej fety (lepszej).
Koleś dostał to za free w sylwestra i przyniósł do szkoły.
W sumie to nie skojazyłem wtedy że pico to methamfetamina, bo bym tego nie zajebał.
Było w lepkich czystych kryształkach identycznych do śniegu który padał na zeszyt (na którym robiłem krechy)
Jebało rozpuszczalnikiem
Fazka tak jak pisali wyżej bardziej psychiczna niż fizyczna.
Nad ranem spałem ze 30min poszedłem do budy a tam koleżka w samej koszulce (była zima -8 stopni)
Ja też miałem lekka gorączke.
O jedzeniu nie było mowy ani na drugi dzień a i na 3 było ciężko (dobrze że są gainery:)
Nawet skun niewiele pomogł.
Jakoś pół dnia nie mogłem z wyra wstać - największa zwała świata.
Speed to mocne gówno...
Jean Cocteau
- kolor biały
- zapach jak feta, nawet nieco mocniejszy
- konsystencja - tu ciezko opisac - jak zbity snieg, kawalek latwo sie kruszy na mniejsze czesci. Jest lekko wilgotny, miękki, nieco lepki - jak robie kreske i rozdrabniam to substancja przykleja sie do karty i powstaja takie waleczki
Jean Cocteau
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.