Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Waga - 60kg
Nastrój - jak najbardziej pozytywny

Zarzuciłem 48 tabletek co 5 minut z 5 tabsów.
Minęła godzina - pojawiały się pierwsze efekty
Przyjemne uczucie lekkości, chociaż te głupie swędzenie, starałem się je ignorować.
Potem jakoś leciało, załadowało się wszystko, nie czułem ciała, jedynie przy zamkniętych oczach czulem jakbym się ruszał, leciał a tak to czarny obraz przed oczami, 0 halucynacji.
I co, leżałem sobie tak parę godzin aż usnąłem, już nie chciało mi się leżeć cały czas skoro już działanie kończyło się.

Czemu tak się dzieje, że to nie działa na mnie.
Chodzić mogłem, mówić mogłem, wizualizacja nie pomagała, w sumie to tylko jak wampir wyglądałem, żadnych ciekawych przeżyć.
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Dolaczam do istniejacego watku.
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Tolerka? ;]

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 17 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: R.O.M.A.N »
możliwe odpowiedzi dla autora tematu:

1. Może jesteś mutantem?
2. Może nie umiesz liczyć(tabletek)?
3. Może nie brałeś dexa?
4. Może ściemniasz?
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
ewentualnie zainstalował mu się początek 2 plateau, gdzie jeszcze nie ma efektów wizualnych, natomiast zaburza się postrzeganie czasu i to, co wydawało mu się godzinami trwało 5 minut i tak naprawdę przespał tripa.
szatan
  • 58 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Transer »
Gowno prawda. To co tu wypisujecie to brednie. Wzieles za duzo 700 mg to zbyt duzo dla ciebie. DXM zaburza naszą świadomość juz przy 450 mg (halucynacje itd. itp.) Z wlasnego doswiadczenia wiem ze np 900 mg DXM to zdecydowana marnacja materialu gdyz nie kontrolujemy sie w ogole. DXM przejmuje nad nami kontrole calkowicie. To ze nie miales halucynacji to normane przy tak duzzej dawce. Tez tak mialem przy 900. Dlatego gdy biore biore max 450 mg. Pzdr!
Uwaga! Użytkownik Transer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: yogil »
Brałem już wcześniej 450 mg, 3 razy DXM próbowałem, im większa dawka, tym mniejsze panowanie nad ciałem, ale ani razu żadnych przeżyć ani halucynacji..
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: roman »
hmmm jadl ktos z was juz naprawde duze dawki?
mojr ekord do tej pory 1050mg, ale za okolo tydzien, dwa chce walnac 1800mg(4 paczki), waze jakies 65-70kg. jest ktos kto bral podobne dawki i chcialby sie podzielic doswiadczeniem? bo naprawde nei wiem czego mam sie spodziewac po tym tripie i ile bedzie mi bania schodzila, jak jebnalem 1050 to dopiero po ok. tygodniu bylem calkowicie normalny
Uwaga! Użytkownik roman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Jadł. 1800. Było warto. Tylko waże troche więcej od Ciebie (niedużo, ale przy tych dawkach, kazde 0,1mg/kg ma znaczenie, imo). Moja rada spróbuj na początek 1500mg. Przy Twojej wadze to już 4 plateu chyba (nie chce mi się liczyc). Jak uznasz, że chcesz więcej, to następnym razem 1650mg, itd. Tylko po takiej dawce radze zrobic solidną przerwe, bo nie da się ukryc, że to ciężkie przeżycie. Daj znac jak było. Aha, przy takich dawkach warto dobrze zadbac o s&s.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: roman »
lajtowy psytrance albo dark ambient, jeszcze shpognle planuje puscic. do tego pobawic sie z kundalini etc. moze pobawie sie programowaniem umyslu, na pewno odpale jakas medytacje , obe czy cos takiego itd.
w kazdym razie bede w pl tylko 3 tyg. i jak zarzuce w drugi tydzien 1500, to nie zdaze dojebac 1800 zanim mi sie wszystko wydali z organizmu.
btw jest ktos z wroclawia chetny na wpierdalanie duzych dawek w grupie?
Uwaga! Użytkownik roman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
roman pisze:
hmmm jadl ktos z was juz naprawde duze dawki?
mojr ekord do tej pory 1050mg, ale za okolo tydzien, dwa chce walnac 1800mg(4 paczki), waze jakies 65-70kg. jest ktos kto bral podobne dawki i chcialby sie podzielic doswiadczeniem? bo naprawde nei wiem czego mam sie spodziewac po tym tripie i ile bedzie mi bania schodzila, jak jebnalem 1050 to dopiero po ok. tygodniu bylem calkowicie normalny
1500 na ok 60kg, bez tolerki %-D, do tego polecam 7-8g lecytyny (5g zarzucane np. w ciągu dnia a reszte z aco, od powiedzmy 22), początkowo latałem na cafe del mar, potem nie mogłem znieść szumu kompa i go wyłączyłem... dopiero wtedy jazda sie zaczęła... :o) a dzięki lecytynce wszystko pamiętam do tej pory :-D
wiara czyni cuda
...a bóg te cuda podpierdala
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.