Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 31 / 1 / 0
Gargamel pisze:
Poltram w kroplach jest strasznie hujowy w smaku. Stad te efekty. Znam z autopsji bo walilem duze berty 96 ml poltramu przez okolo rok. Tanio mialem, ale jak chcialem tramal niemiecki krople to nie bylo.
ja nigdy nie próbowałam naszego Poltramu w kroplach 96, zawsze tylko Tramal 96, który i tak wydawał mi się wyjątkowo paskudny i też wiele najróżniejszech kombinacji kulinarnych stosowałam w celu załagodzenia tego smaku i zapachu, ale jak tu czytam że Poltram jest jeszcze gorszy, to co to dopiero musi być za świństwo? na szczęście, a może na nie szczęście, najprawdopodobniej już nigdy się tego nie dowiem. tzn. oby tak było....:) a w sumie co do smaku kropli, to już o wiele bardziej znośne były dla mnie te małe butleczki, ale nieopłacalne.
Uwaga! Użytkownik politoksynarkonautka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 238 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mya »
smak kropli Poltramu jest po prostu przeobrzydliwy. na początku aż tak mi to nie przeszkadzało, ale z czasem zaczynałam mieć odruchy wymiotne na sam widok buteleczki Poltramu. próbowałam to zapijać różnymi sposobami, zdarzało się nawet mlekiem lub maślanką, ale w końcu okazało się, że sok cytrynowy (wyciśnięty ze świeżej cytryny) działa najlepiej. czasem do oddzielonej porcji tramalu dodaję też sok warzywny, łykam, a następnie zapijam sokiem warzywnym bez dodatku kropli i też udaje mi się nie zwymiotować. ogólnie rzecz biorąc przez Poltram znienawidziłam smak mięty, który dotychczas był jednym z moich ulubionych...
skrzydlatych wiatrów pełne niebieskie przestworza,
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
  • 440 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zielone Karty »
.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2008 przez Zielone Karty, łącznie zmieniany 1 raz.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 289 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: blind ghost »
Zielone Karty pisze:
najlepiej te wszystkie zjebane leki w dużej ilości jogurtu połykać..
stary chyba masz strasznie zjebany humor, co? :) wyluzuj:)
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
Mam ważne pytanie: wypiłem dziś rekreacyjnie poltram w ilości 5 ml czyli 500mg tramadolu, a wieczorem powinienem spożyć 1 mg lorazepamu terapeutycznie. Czy nie mam się czego obawiać?
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
[quote="dr.Kubeusz"]
Mam ważne pytanie]

zdechniesz na 100%. a za zadawanie tego samego pytania w kilku tematach trafisz do piekła
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
nie zdechłem. Nie bulwersuj się, zadałem to pytanie w kilku wątkach bo oczekiwałem rychłej odpowiedzi. Sorry

a co do smaku poltramu faktycznie jest nędzny ale mnie aż tak nie obrzydza. Pizgam bezpośrednio z dozownika do buzi i popijam mineralką. Nigdy po nim nie rzygałem co zdarzało się znajomym.
Ostatnio zmieniony 23 października 2007 przez dr.Kubeusz, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 114 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Masz_a »
ksionc pisze:
dr.Kubeusz pisze:
Mam ważne pytanie]

zdechniesz na 100%. a za zadawanie tego samego pytania w kilku tematach trafisz do piekła
Hahaha zajebiście to napisałeś. "zdechniesz na 100%" lol.
Uwaga! Użytkownik Masz_a nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 84 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fazobaniel »
tam gadacie, smak poltramu wcale nie jest taki obrzydliwy, idzie to normalnie zniesc. Wlasnie mi wchodzi 15ml kropelek, zero odruchow wymiotnych, w sumie to nigdy ich nie mialem.
  • 287 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: khabarakH »
Pizgam bezpośrednio z dozownika do buzi i popijam mineralką.
Szacunek.
Uwaga! Użytkownik khabarakH nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.