Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Gargamel pisze: Poltram w kroplach jest strasznie hujowy w smaku. Stad te efekty. Znam z autopsji bo walilem duze berty 96 ml poltramu przez okolo rok. Tanio mialem, ale jak chcialem tramal niemiecki krople to nie bylo.
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
Zielone Karty pisze: najlepiej te wszystkie zjebane leki w dużej ilości jogurtu połykać..
Mam ważne pytanie]
zdechniesz na 100%. a za zadawanie tego samego pytania w kilku tematach trafisz do piekła
a co do smaku poltramu faktycznie jest nędzny ale mnie aż tak nie obrzydza. Pizgam bezpośrednio z dozownika do buzi i popijam mineralką. Nigdy po nim nie rzygałem co zdarzało się znajomym.
ksionc pisze:dr.Kubeusz pisze: Mam ważne pytanie]
zdechniesz na 100%. a za zadawanie tego samego pytania w kilku tematach trafisz do piekła
Pizgam bezpośrednio z dozownika do buzi i popijam mineralką.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.