Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 33 / / 0
Zejście dxmowe to dla mnie masakra, czuje się wykończony, chcę spać a pobudzenie na to nie pozwala. Na to albo piję alkohol, albo kodeinę(z tym różnie, raz daje mega euforię na kacu dxmowym, a nieraz tylko rozluźnienie). Ale jak się już wyśpię, to faktycznie cały dzień jest fajnie:)
Why can't we drink forever?
I just want to start things over.
  • 289 / 5 / 0
dlatego jak wam sie juz w nocy nudzi faza polecam mala ilosc czegos na spanie. estazolam, zolpic will do. ale naprawde wystaczy polowa tabletki. wtedy zasypia sie no poroblemo a rano budzi i jest to zajebiste zejscie tylko bez zarwanej nocy :-D
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 3 / 0
O której wy bierzecie ten DXM, że macie takie problemy?
Imho pierwsze godziny zejścia są najlepsze i nie chciałbym zasypiać podczas nich :-)
Ja tam biorę najpóźniej jak narazie to tak aby o 17-18 weszło i później idę spać tak o 1-2 wieczorem i jeszcze jakiś czas obserwuję zejściowe CEVy czyli jakieś wyjebane w kosmos fraktale ^_^
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 326 / 4 / 0
Twilight pisze:
Ja tam biorę najpóźniej jak narazie to tak aby o 17-18 weszło...
Niektórzy nie mogą sobie niestety na to pozwolić gdyż albowiem mieszkają z rodziną :'(
Non illegitimi carborundum.
  • 3523 / 54 / 0
Zostaje szamanie o 20 aby na 22 być zrobionym i pójść spać o 4 albo 5
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 289 / 5 / 0
WildMonkey pisze:
Zostaje szamanie o 20 aby na 22 być zrobionym i pójść spać o 4 albo 5
dokladnie. jak nie mam nic na zasniecie to nie biore dexa bo cala noc mam nieprzespana. coz, rozejzyjcie sie po apteczkach wokolo, moze cos sie znajdzie ;) hmmm a moze by ktos stestowal jakes ziolowe leki nasenne OTC?
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 326 / 4 / 0
na mnie nassenie działa aviomarin, jak sobie wezme jedną pigułe to już
moge zasnąć ale bez niczego to nie da rady :-/
  • 289 / 5 / 0
no i drapac sie nie bedziesz. ciekawe jakby polaczyc wieksza dawke avio z dexem?
  • 326 / 4 / 0
łączyło się... przy największej próbie 450mg + 10 avio było tak masakrycznie, że........ zasnąłem <_<
  • 622 / 28 / 0
Zawsze na zejściu DXM walę kodę (ale DXM brałem tylko kilka razy). Zajebiście wtedy działa. Polecam. Można dodać jakąś fajną antyhistaminkę np. Diphergan :)
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.