Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Zakupiłem ścierwa za 20 zł, to było chyba gdzies 0,7g.
Z kumplem połknelismy troche(połknelismy bo była to prawie ze plastelina choc zajebiscie wydajna)
zostało dokładnie pół grama, po godzinie czasu sam wziołem 0,5 grama choc był to pierwszy raz, ale nie wiedziałem wtedy jeszcze jak to sie dawkuje.
Wiec jazda była taka ze przez pierwsze 3 godziny byłem pobudzony i ostro wytrącony z równowagi, po 3 godzinach był szczyt, było zajebiscie wtedy zaczeła działac, nie była to jakaś jazda ze wszystko mogłem zrobić czy mogłem sie podjąc trudnego wysiłku fizycznego, lecz był to niesamowity kop szczęścia.
Gdzies po 5 godzinach zaczeły sie haluny i duszności, drżenie mięsni ,bez przerwy mimowolnie ocierałem czubkami palców kciuki, nierównomierne bicie serca, nie mogłem oddychac, tylko jak haftowałem to mogłem nabrac powietrza.
Przez nastemy tydzien ledwo oddychałem, nie polecam tego shitu a przynajmniej w mniejszych dawkach i bardzo żadko....:(
Gdzies po 5 godzinach zaczeły sie haluny i duszności, drżenie mięsni ,bez przerwy mimowolnie ocierałem czubkami palców kciuki, nierównomierne bicie serca, nie mogłem oddychac, tylko jak haftowałem to mogłem nabrac powietrza.
Przez nastemy tydzien ledwo oddychałem, nie polecam tego shitu a przynajmniej w mniejszych dawkach i bardzo żadko....:(
Get up and fight for your rights my sisters
od razu poszlismy nad jezioro pieszo jakies 5km, troche gorzej jak wracalismy, bo bylo ciemno i sie rozdzielilismy i czesc sie zgubila. no i szukajac ich po ciemnym lesie nie mialem zadnych halunow, tylko po prostu chcialem ich znalezc i tyle. a na drugi dzien zadnego dola
"duszności, drżenie mięsni ,bez przerwy mimowolnie ocierałem czubkami palców kciuki, nierównomierne bicie serca, nie mogłem oddychac"
chociaz nie jest to moj pierwszy raz,
zawalilam nocke i ciagle cos siupalam jednak z marnym efektem i chyba przesadzilam:/ fuck moje serce:/
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Bimber to przeszłość. Teraz Podlasie gotuje "kryształ" wart 36 mln zł
Podlasie, które przez lata kojarzyło się z produkcją domowego alkoholu w garażu, dziś ma nowy "eksportowy" towar. Światek przestępczy odkrył chemiczną niszę i jak się okazuje, potrafi z niej zrobić interes wart fortunę. Policja natrafiła na laboratorium, w którym dosłownie "gotowano" kryształ. Substancje miały truć innych, choć ich producenci bardzo uważali, by sami nie zatruli się oparami, dlatego pracowali w maskach z filtrami. Już bez masek, ale w kajdankach, trzech mężczyzn trafiło w ręce funkcjonariuszy. Podczas akcji policja zabezpieczyła ogromne ilości narkotyków oraz nielegalną broń.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.