uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 375 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: obin »
hahaha no miedzy innymi :D
Uwaga! Użytkownik obin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kszksz! »
ok dziex
Mam jeszcze takie pytanko:czy jak mam cos takiego jak kompostownik to moge z tego wziasc ta ziemie ?? ile tego
dawac ??
Uwaga! Użytkownik kszksz! nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 103 / / 0
Nieprzeczytany post autor: k0lek »
Pewnie że możesz nie za dużo jakąś 1/3 wymieszać z ziemią lub na spód :)
Uwaga! Użytkownik k0lek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
dzieki ogolnie za pomoc.jeszcze tylko chcialbym wiedziec czy miejscowka na torfowiskach bedzie dobra??
Uwaga! Użytkownik kszksz! nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 445 / 1 / 0
Będzie bardzo dobra, o ile sprawdzisz przed posadzeniem roślin pH ziemi...

Torf ma to do siebie, że jest o odczynie kwaśnym, a konopie lubią mieć ph w granicach 7, ale tez slyszalem ze lubia czasem kasniejsze gleby 5,6-6, choc nie wiem czy to w 100% prawda
  • 2 / / 0
5,5 - 6,5 w tym zakresie zawsze rosły mi elegancko
Uwaga! Użytkownik dr.greenthumb nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.