Bylo bardzo podobnie jak po benzydaminie tylko dzialanie bylo slabsze, nie bylo tych charakterystycznych smug i serce nie walilo.
Poza tym jazda byla do zludzenia przypominajaca ta po benzydaminie. Taki przyjemny euforyczny strach.
Chyba bede bral to czesciej, bo ciagle mam ogromna ochote na benze ale jak pomysle co bedzie nanastepny dzien to mi sie odechciewa.
Moze dexa zamienie na to. Difenhydramina i dimenhydrynat to delirianty tak samo jak benza.
Delirianty to chyba najlepsze, najbardziej euforyzujace psychodeliki jakie znam.
Ale to chyba tylko dla mnie bo mam bardzo nie typowa psyche.
Dla mnie najbardziej dolujacym psychodelikiem jest ziolo. Ale czasem sa dobre jazdy i ogolnie cos w tym jest bo lubie zapalic.
Dzisiaj juz wzialem 300 dexa i 300 difenhydraminy i niedlugo wezme tez 300 ale kody.
EDIT:
Wczoraj z 3 apapów noc wziąłem i jeszcze lepiej było. ogromna euforia. Tylko to chyba bardzo uzaleznia psychicznie.
Na drugi dzień dół i mysli sie tylko o tym żeby znowu wziąść dimenhydrynat, difenhydramine albo benzydamine.
Jebie we łbie nieźle.
Ale może to tylko moja indywidualna reakcja na Difen. W sumie może na to mieć wpływ fakt, że od pięciu dni spiduję, śpię po pół godziny dziennie i czuję się już od tego jak ścierwo rozjechanego kota... Jak tak sobie teraz o tym pomyślę, to ma nawet sens.
Wiadomo ze lepiej sie najebac morfina albo difenoksylatem zamiast koda z difenhydraminą tylko najpierw trzeba miec do nich dostep.
Skad wziąść czysty difenoksylat.
Bo ten co jest w reasecu jest z atropina i działa słabiej niz loperamid.
Wziąłem kiedys cały reasec i praktycznie nic nie poczułęm. Następnego dnia jak wziąłem laremid to było o wiele mocniej.
alkem pisze: Aviomarin rozni sie od difenhydraminy obecnoscia 8-chlorokodeiny ale głowna substancja czynna jest tasama.
Po prostu Difenhydramina metabolizuje się w organiźmie w dimenhydrynat (albo odwrotnie :D).
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/9/96cf3c7b-27fd-4856-9500-232bba3e95f8/gas%20station%20adderall.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250907%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250907T094902Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=51f308136ac008d917e0277f65f7849071343b91dc33bb425c2faa6ae1f00187)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/uecocaine.jpg)
UE alarmuje: coraz więcej Europejczyków zażywa kokainę i inne ciężkie narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/weedatwork.jpg)
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zdzojntempolak.png)
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/casper_ruud.jpg)
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie
Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/dopalamy.jpg)
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć
W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/piana.jpg)
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki
Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.