Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 62, 62b, lub 64 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 36 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: S.P.o.R.T. »
Toretycznie nie masz sie czym przejmowaĆ w praktyce bywa to różnie. Więc lepiej unikaj panów policjantów. A jak już chcą cie przeszukaĆ zaczynaj z nimi nawijaĆ tak ostro żeby nie mieli czasu myśleĆ :P(jak mnie z kolesiem wręczali bonus za browara to tak ich zamotalem ze mu plecaka nie sprawdzili ale IMEI i mnie to kurwa przeszukali chuje) Masz prawo do: Dowiedzenia sie jaki powód jest żeby cie przeszukaĆ, ich numery odznak i nazwisko przelozonego i masz prawo odmowic :P ale wtedy jedziesz na Mendownie
TenTyp : Ja Już mam odwyk od codzienności :D polecam :D tyle że ja ze względu na budę, matura te sprawy ;/ Ale czuje sie zajebiście początki były ciężkie, ale cóż jest trudnego dla człowieka chcącego :D
Poza tym przerwa dobrze mi zrobiĆ musi :D
JebaĆ PoLIcJE TYlkO BóG MoŻe NaS SądziĆ <>LEGALIZE IT<>"-Powiedz Nam Palisz Marichuane? - Nieee!! Oni na to  -A to ciekawe mamy tu zeznanie z którego wynika że kłamiesz a za fałszywe zeznanie 3 lata dostaniesz. Więc może zdanie zmienisz kilka nazwisk wymienisz? "
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Maszek »
tak ku przestrodze, zdarza się, że za małe ilości tez się siedzi, jak mój przyjaciel
http://klepek.com/
M
  • 755 / 19 / 0
TenTyp pisze:
oddac sie na leczenie.

A propos leczenia, to jezeli teraz mnie złapią z czymkolwiek, a akurat moja przeszłość kryminalna gwarantuje mi pobyt w zakładzie karnym (obojętnie za jakie przestepstwo) to tym razem pojde na to pierdolone leczenie z faktycznym zamiarem skonczenia z tym sportem. Powoli zaczynam miec dosyć życia w świadomości ze jestem przestepcą i całego tego zamieszania wokół narko.
checi dobre jak najbardziej, ale mimo najszczerszych checi oskarzonego, prokurator bedzie wiedzial swoje. a jako ze prokurator hamisko i bydle, mowi zwykle ze nie widzi mozliwosci zmiany kary na leczenie. ten przepis chyba nie byl jeszcze nigdy zastosowany w polsce. nie byl zastosoway w moim przypadku i w kilku jeszcze innych
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.