twoja roślina jest widocznie osłabiona, żółknie lub więdnie? Napisz, a uzyskasz pomoc
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
Witam, nie chce zakładać nowego tematu uważam że jest to zbędne.
Jedna z moich cinnamonow okropnie zachorowala (przenawozenie), moje pytanie brzmi: Czy warto ją oświetlać ?ma szanse na wyjscie z tego?. Jezeli nie to nie ma sensu pradu marnowac,
Dzieki za odp i pozdrawiam

o to fotka:
http://img204.imageshack.us/my.php?imag ... 737ki2.jpg
Uwaga! Użytkownik Kosiu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 160 / 1 / 0
moim zdaniem skisła na amen :rolleyes:
Bądźmy realistami żądajmy niemożliwego
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kosiu »
Też tak myślę bo od 2 dni nic się nie zmieniło :( chyba spisze ją na straty. Szkoda mi jej...
Uwaga! Użytkownik Kosiu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kosiu »
Słabe te feminizowane nasiona, od początku miałem z nią problemy. Delikatne strasznie te cynamony.
  • 1 / / 0
Powiec czy otwierac pojemnik jeden raz dziennie na 45 min do 1 godz, czy co 7-10 dni na 45 min do 1 godz.
Bo dokladnie nie rozumie czemu pisza ze zabieg trwa 20-50 dni.
Uwaga! Użytkownik albi18 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.