Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
darekpt pisze:
ile masz lat?
O rany, a co to ma za znaczenie? Sprawdzasz czy jest już "legalna"? :nuts:
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / 2 / 0
a
Nieprzeczytany post autor: outside »
a u mnie z kolei wsyzsyc moim znajomy łącznie ze mną palą z tytoniem.
  • 63 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: darekpt »
no ma i to duze , bo po jej poscie to wnioskuje ze ma 12 - 13 lat , a po co takie dzieci uczycie jak palic trawe?
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
outside pisze:
a u mnie z kolei wsyzsyc moim znajomy łącznie ze mną palą z tytoniem.
jak mozna palic z tytoniem...? :)
mi od tytexu od razu sie w bani kotłuje, mimo ze jaram szlugi 5 lat
czyste ziolko to jest to, choc niektorzy mowia ze wiecej luf wychodzi.. mozna i tak
co innego blunt... ale zawsze staram sie dodac mało tytoniu... no albo czysciocha zajebac; :D
pozdro jaracze
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
darekpt pisze:
no ma i to duze , bo po jej poscie to wnioskuje ze ma 12 - 13 lat , a po co takie dzieci uczycie jak palic trawe?
Po czym tak wnioskujesz? Po tym, że się odważyła tutaj zapytać, czy po języku jakiego używa?
O ile post jest w miare ładnie napisany - mam na myśli bez rażących błędów, nadmiaru wykrzykników i generalnie mieszczący się w ramach netykiety - to jestem skłonny pomóc każdemu. IMHO ten nie odbiega zbytnio od tych standardów. Choćby autor miał i 12 lat to prędzej dałbym trawę jemu niż jakiemuś 18-letniemu kretynowi, który nie potrafi zdania sklecić. Podstawą w internecie jest anonimowość.

Jeśli wnioskujesz po tym, że zapytała, to... cóż, zdziwiłbyś się jak wiele nastoletnich osób nie miało żadnej styczności z trawą.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 63 / 3 / 0
według mnie to ani 12 ani 18 latek narkotyków próbować nie powinien.
  • 63 / 3 / 0
zresztą kurwa o czym mówimy gdzie 12latkowi dawać narkotyki??? chłopie?
  • 108 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: blymyzystyfy »
A kto Jej tu daje jakies narkotyki???
Rzetelna informacja należy sie każdemu, jakbym chciał, żeby 12-latka nie zapaliła zielska, to napewno nie poprzez niemówienie jej jak to sie robi, tylko wytłumaczenie że w tak młodym wieku może to mieć niedobre konsekwencje. I tak by sie dowiedziała od kolegi z podwórka lub spróbowała nie wiedząc jak, a to chyba byłoby gorzej, nie?
http://breakcore.pl/
  • 2 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: miracle »
dzieki wszystkim za szczere i pelne wypowiedzi , jednoczesnie pragne uspokoic sumienie tych, ktorzy maja watpliwosci co do mojego wieku - 21 lat z kilkoma zlotowkami ;) swoj rozum mam, na ile jeszcze poprawnie funkcjonuje - choc co do tego zawsze mialam watpliwosci.po czasie uzytkowania efedryny pewnie stracil tym bardziej na swojej wartosci, ale nie czuje sie uzalezniona w jakis specjalny sposob, bo latwo z tego zrezygnowalam sadze wiec jednoczesnie, iz w wieksza glupote nie wpadne niz ta, ktora kryje sie pod faktem, ze jarania mam zamiar sprobowac. to tak w ramach eksperymentu, moze z nudow, moze dla nowych doznan lub z ciekawosci, a moze wszystko po trochu... nevermind. sorry za rozpis i raz jeszcze dzieki.
pozdrawiam
  • 475 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fiesta »
[quote="blymyzystyfy"]
Ej, to mój wątek, co sie czepiasz?? ]
przepraszam, niechciałem, żeby to tak zabrzmiało. było to raczej pół żartem, pół serio ( :-( )
tak w ogóle to czy jest sens dodawać tytoń do konopii? tak się tylko człowiek duuużo szybciej uzależnia. szkoda na tytoń kasy.
pzdr dla autorki wątka :) :)
Uwaga! Użytkownik Fiesta jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.