Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
czego nie polecasz brać nikomu ?
hera
113
39%
amfa
62
21%
LSD
2
1%
kokaina
7
2%
maria
7
2%
grzyby
1
0%
bieluń
67
23%
DXM
5
2%
benzo
15
5%
inne?
14
5%

Liczba głosów: 293

ODPOWIEDZ
  • 155 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Szacun »
Alko i amfę tylko sporadycznie!!!!!!
Uwaga! Użytkownik Szacun nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kamro »
Aja powiem bieluń. ciesze sie mze po ok 300 nasionach do szpitala mnie nie odwieżli bo kumpla co ze mną wdupił to ścierwo to odwieżli... A sie dziwiłem ze nikt tego nie poleca...
Uwaga! Użytkownik kamro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
kamro pisze:
Aja powiem bieluń. ciesze sie mze po ok 300 nasionach do szpitala mnie nie odwieżli bo kumpla co ze mną wdupił to ścierwo to odwieżli... A sie dziwiłem ze nikt tego nie poleca...
300 bielunia?Wariat i do szpitala psychiatrycznego z tobą ! :-D
P.S nie bierz tego tekstu powyżej poważnie,ale stary ciesz się że żyjesz
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 28 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kamro »
300 bielunia?Wariat i do szpitala psychiatrycznego z tobą ! :-D
P.S nie bierz tego tekstu powyżej poważnie,ale stary ciesz się że żyjesz
Byłem młody i głupi, i nie wiedziałem co to, bo wczesniej nie słyszałem o tym. A od tego czasu na widok nasion mi sie niedobrze robi.
Uwaga! Użytkownik kamro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / 1 / 0
bo poryla mi beret...
Uwaga! Użytkownik oxymoron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: etilok »
bielun. nigdy wiecej tego nie tkne i jak tylko uslysze, ze ktos to chce brac od razu stanowczo, z calego serca odradzam.
za trzecim podejsciem jak wzialem to g***o o malo sie nie przekrecilem (albo mi sie zdawalo). zjadlem okolo osmiu duzych lisci (ogolnie moje trzecie podejscie, ale z innego krzaka niz wczesniej - rosl w sloncu, poprzednio zrywalem z roslinki, ktora rosla w przeciemnionym miejscu). pamietam jak lezalem u siebie w lozku i nie moglem sie ruszac, a na dodatek moj pokoj byl wypelniony nieznanymi mi osobami, okropna suchosc w ustach i gardle (o wiele, naprawde wiele gorsza niz po mj). myslalem, ze umieram. na szczescie rano obudzilem sie :D . przez nastepnych pare miesiecy mialem problemy ze wzrokiem, jednak wszystko minelo.

to bylo 5 lat temu, mialem wtedy 16 na karku i jak idiota - eksperymentowalem ze wszystkim co sie da :blush: . od tamtej pory nigdy juz nie tknalem tej szatanskiej rosliny, nawet jakbym chcial to bym nie mogl - gdy tylko widze jakiegos bielunia od razy chce mi sie wymiotowac :rolleyes:
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Cherry »
Z wlasnego doswidczenia nie polecam czestego brania fety, ryje glowe, pojawiaja sie problemy z pamiecia, paranoje itp. sami wiecie. Narkotyki sa dla ludzi, ale nie dla idiotow, wszystko z umiarem, a bedzie ok :)
Uwaga! Użytkownik Cherry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
Odradzam brania wszystkich dragów pochodzenia opioidalnego...
Dlaczego?.. zobacz takiego pacjenta ktory bieze opioidy od ok 6 miesiecy spójrz na jego prioytety i watości w zyciu, a zrozumiesz
  • 80 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: deadline »
wszystkich

a tak realnie
fety
H
bielunia
dxm
benzo o krotkim okresie poltrwania
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: prfk »
feta bo jebie leb, schizy, manie itp.
na 2 miejscu hel, w poradni uzaleznien byla jedna taka (zal i rozpacz)
pzdr
Uwaga! Użytkownik prfk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.