Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 210 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Obłąkany »
Przepraszam, poprostu nie lubię jak ktoś odbiega od tematu (chociarz sam to robię :P ) "Jak ukrywać...", zresztą
ojej jak ja się spinam... , a jak wejdźe na forum taki "człowiek honoru" i nazwie was narkomanami to zaraz "wojna" !!!
Ależ oczywiscie to zupełnie co innego bo Wy jesteście normalni a jak ktoś robi sobie zastrzyk to juz wyrzutek !!!
I trzeba go pouczać, dać mu do zrozumienia itd. :nuts: Dajcie sobie spokój !!!
Zresztą nie warto się kłucić bo przecież każdy ma rację...(każdy swoją)
a ja mam poprostu zły dzień...lol ... i tyle !!!

ps. nie jestem hardkorowcem, i boję się zastrzyków, a film zrobił duże wrażenie (przesadzony, tendencyjny i mocno "podkolorowany")
Pierdol dragi - zostań ninja.
  • 21 / 2 / 0
No fakt, tu sie z toba zgadzam. Najezdzanie na opiatowcow sie czesto spotyka i jest glupota moim zdaniem. Ja nie chcialem zeby moj post zabrzmial w ten sposob. Poprostu jestem ciekaw co sobie mysli taki antler gdy patrzy na ta swoja zyle. Nalog powoduje ze takie rzeczy juz nie ruszaja czlowieka?
Uwaga! Użytkownik I Bet You Look Good On The Dancefloor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 494 / 26 / 0
I Bet You Look Good On The Dancefloor pisze:
Poprostu jestem ciekaw co sobie mysli taki antler gdy patrzy na ta swoja zyle. Nalog powoduje ze takie rzeczy juz nie ruszaja czlowieka?
Pewnie płakac mu sie chce. I pewnie sie nie przyzna.
  • 449 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ahael »
człowiek jedno zdanie napisał..... hehe
nie ma było
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
  • 172 / 13 / 0
s
Nieprzeczytany post autor: wsburroughs »
przestancie pisac farmazony nie zwiazane z tematem, kogo to obchodzi? chlopak zapodal temat i widze ze tu nikt nic nie ma do powiedzenia. ja wiem cos o tym i napisalem mu co ma robic a reszta pier... od rzeczy. nie robcie tu 2go monaru prosze
Uwaga! Użytkownik wsburroughs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
gdy na przegubach rak mialam za duzo sladow po wkuciach to zmienilam miejsce wkuwania...nogi-uda(domiesniowo)albo stopy(boli jak cholera)...na rekach i nogach zostaly mi od tego blizny(uda mam jak biedronka cale w kropki)...poki co niepukam...zroznych wzgledow...a przynajmniej odwlekam to jak sie da.ps.mozna jakims pudrem itp przykryc ale sie rozmazuje i pomaga na krotka chwile bo i tak zaraz widac slady. :-/
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 172 / 13 / 0
s
Nieprzeczytany post autor: wsburroughs »
puder w sztyfcie, nic sie nie rozmazuje (zalezy od jego jakosci) i zdaje egzamin, sam tego uzywam od lat
Uwaga! Użytkownik wsburroughs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 216 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: nvm »
wsburroughs pisze:
po 4 - heparyny uzywaj tylko na zagojone rany, nie wolno na swieze
Mógłbyś napisać coś więcej na temat tej kwestii?
  • 200 / 7 / 0
Heparyna hamuje krzepnięcie krwi dlatego nie można jej stosować na otwartą ranę.Ale na siniaczek w sam raz jak znalazł.Zniknie znacznie szybciej
Nadchodzi majestat - Kapitan Hajduków!
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Bonnie »
zgadzam sie, najlepsze są korektory w sztyfcie, ewentualnie dobrze kryjące,gęste pudry/fluidy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.