Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 21 / / 0
Nieprzeczytany post autor: stasiex »
tomakin ale cos moze konstruktywnego.. ja widze zasadnicza różnice miedzy tymi bohomazami, ktore podeslales a tym co ja tu dzis wstawielem. Zmiany w Kanabie beda i z tego co wiem juz nie dlugo. Logo jest zrobione przez zawodowca, zawsze znajda sie glosy ze cos komus sie nie podoba, ale z drugiej strony to nie jest jakas korporacja, w ktorej do glosu trzeb dopuszczac akcjonariuszy, to stowarzyszenie, ktore ledwo ciagnie z powodu braku organizacji, ta tez juz niebawem bedzie zrobiona. przestan wiecznie narzekac, od kiedy Cie poznalem na zjedzie to tylko to robisz..
Skoro nie jestes czlonkiem Kanaby to co Cie tak bardzo to rusza..?
Uwaga! Użytkownik stasiex nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 141 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tomakin »
nie, nie widzisz zasadniczej roznicy miedzy tymi co ja podeslalem a Twoim. Zasadnicza roznica jest taka, ze w moim przypadku otwarcie powiedzialem "jaja sobie robie" a Ty wmawiasz ze ten potworek to na powaznie. Zrob cos dla idei i po prostu przestan podsylac swoje pomysly, bo co jeden to gorszy. To nie przedszkole. A najlepiej zrobcie to razem z Toudym, moze bez waszej "pomocy" cos sie w koncu ruszy.

A ze krytykuje nie bedac czlonkiem? No coz, wolno mi, zwlaszcza ze mam racje.

Nie, no, wkurzacie mnie, do granic mnie wkurzacie. Toudy nie robi NIC a co 2 miesiace rzuci na liste/foro jakies 1 zdanie, w wiekszosci przypadkow po prostu stopujace prace innych albo promujace jakis absud. Ty spammujesz najglupszymi pomyslami jakie mozna sobie wyobrazic, masz po kilka - kilkanascie dziennie a gdy miales zrobic tak prosta rzecz jak znalezienie ludzi w swoim miescie, przeroslo to Twoje mozliwosci, chociaz zapewne srednio rozwiniety gimnazjalista dalby z tym rade.

Sio, obydwaj, dajcie innym cos robic.
  • 88 / 1 / 0
Tomakin pisze:

Sio, obydwaj, dajcie innym cos robic.
nikt Tobie niczego nie blokuje, masz wolne pole do dzialania. Chlopie nie wpadaj w paranoje, nabawiesz sie jescze mani przesladowczej, wyluzuj ;)
BUCH po ciezkim dniu odprezenie, BUCH w dobry towarzystwie upalenie
  • 141 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tomakin »
Mi chodzi o historie sprzed pol roku, gdzie np po miesiacu pracy calego zespolu nad projektem przyszedles i powiedziales ze go nie chcesz, nawet nie uzasadniajac dlaczego, a gdy na pol roku odpadlem z zycia projekt po prostu zdechl. Poza tym wyslij te "wspaniale logo" znajomym ktorzy nie pala do oceny jak ja zrobilem, jak znajdziesz jednego ktory nie wezmie projektu za nieswiezy dowcip to bedzie sukces.

/edit

kolejny projekt "znakomitego" grafika, hehe http://img144.imageshack.us/img144/7646/logo14jp.jpg
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2006 przez Tomakin, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 88 / 1 / 0
Tomakin pisze:
Mi chodzi o historie sprzed pol roku, gdzie np po miesiacu pracy calego zespolu nad projektem przyszedles i powiedziales ze go nie chcesz, nawet nie uzasadniajac dlaczego, a gdy na pol roku odpadlem z zycia projekt po prostu zdechl.
1. IMHO mial prawo mi sie nie podobac
2. jakiego zespolu ??? :D
3. brak mojej akceptacji wcale nie oznaczal zamkniecia projektu, mogles go bez problemu ciaganac dalej...
4. to ty go przerwales na pol roku i porzuciles
BUCH po ciezkim dniu odprezenie, BUCH w dobry towarzystwie upalenie
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: elmuSSo »
chyba zbyt artystyczne

za malo jakby wyrazne

ale pod wzgledem artystycznym jest niezle
  • 225 / 8 / 0
toudy pisze:
fakt nie spodziwalem sie tego co zobaczylem, ale moim zdaniem logo jest trafne i dobrze zrobione. Napewno bedzie przyciagalo uwage i co najwazniejsze reprezentuje to czym sie zajmujemy, a ponadto nawiazuje troszke do loga ruchu. Zobaczmy co ludzie powiedza na ten temat...
Jestem za..
Logo wygląda na zrobione profesjonalnie i przyciąga wzrok. Do tej pory kanaba nie miała takiego specyficznego klimatu, zaczeła rozwijać się w odpowiednią stronę i należy ten postęp rozszerzyć w każdej sferze tej organizacji. Wielkie pozdrowienia dla autora.
Uwaga! Użytkownik Sweet Bulldog nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam »
Fajny klimat, kolorystyka bardzo dobra. Obawiam się tylko, że będzie problem z wyrazistością w przypadku, gdy będzie potrzebny mniejszy format, np. na banery, strony www, wlepki. Po zmniejszeniu (i w odcieniach szarości) chyba przestanie być widoczne. Przydało by się chyba coś bardziej "schematycznego", nie tak "artystycznie". W każdym razie wg mnie najlepsze co powstało do tej pory :)
Uwaga! Użytkownik Adam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: keviner »
logo wyglada zajebsicie, a tomakin to ja Cie stary juz nie rozkminiam wogole, teraz sam zachowujesz sie jak siejacy zament burak, a te historyjki o Twoich znajomych ktorym podsylasz wszystko co zrobimy to juz mi dupa wychodza, wez skoncz :( jest niesmaczne, nie fajne i wrecz zjebane co juz bredzisz. wsun cos na przeczyszczenie, a jak Ci przejdzie i pozbedziesz sie tej ironii i zalu odezwij sie..

ps. mam w dupie ile bledow ort. zrobilem ktore mi pewnie wypomnisz i puscisz jakis txt zebym wszystko co napisze sprawdzal w wordzie, ktorego niemam zreszta..

pps. pies dymal tibie.. :D UO rulz, btw wyszlo ruo2 obczaj

pzdr
Uwaga! Użytkownik keviner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich