Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 79 / 2 / 0
wsburroughs, pytanie. W jaki sposob hukasz to co masz w pompie po rozdzieleniu? Caly czas trzymając strzykawke w gore czy jeszcze jakos oddzilasz rozpuszczone benzo od reszty?
I jeszcze jedno czy benzo rozpuszczone tą metodą podane i.a. zadziała wydajniej niz przy podaniu doustnym?(przypuszczam ze tak ale wole zapytac)
  • 493 / 15 / 0
oczywiście że musisz to przesączyć chociaż przez watke albo chocby filterek z fajki , ja trampka hukałem setki razy rozpuszczajac i gotujac w wodzie a później odsączenie przez watkę i heja...
a i poltram ze dwa razy w kroplach doustnych podałem i.v. on ma w składzie spirytus plus msustwo innych sub. , działanie naprawde niemiły kop aż chce sie żygać odrazu i jeszcze poźniej przez troche czasu ,podałem bodajże 350mg wtedy , wogule strasznie trudno sie to wstrzykuje w żyłe jak masz igłe piątke to ciśniesz z całej siły a tłok ledwo co zchodzi..tram tez walnąłem raz ze 400mg taka sama sytuacja , niemiłe wejscie nie polecam nieróbcie tak to napewno bardzo niezdrowe było a porównania do amp. czy przepału z kapsli tez żadnego
  • 493 / 15 / 0
no ja akutrat zawsze tak trzymam , ale tylko dla pewności nawet gdy robiiłem odpał helu ostatnio na dziko to ,zadba łem o sterylnosć i poszło idealnie , podstawa roztwór nie ma miec w sobie mętów jak ma , (szczególnie rozkruszone tabsy) to widzisz nie jest czyste filtruj do skutku , napewno sie da skoro mi sie zawsze dawało druga sprawa ze na tabletu dużo wody trzeba zalać i duzy kapsel , zostaje dużo szlamu , a hel zalewasz centem wody gotowanko z kw. i zostaje ci z o,7-0,6 gotowego do hukniecia chociaż to oczywiście tez wczesniej wcigam przez watke..
  • 493 / 15 / 0
ale zapomniałem zapytac o najwazniejsze bo to o benzo przeciez , klonik pujdzie na szkoło zrobie tak jak w opisie na górzej widać tam doświadczenie życiowe a nie jakiego gdybania męczące...
pytanie ile????kiedyś na poczatek zjadłem 2 oczywiście 2mg i to był błąd nie pamietam kilku dni znajomi mówili że dziwny jakiś byłem ale nie było aż tak żle poprostu nic nie pamietam no i to był pierwaszy raz mój plus alk do tego
także iniekcja ile nie na hardcore w zadnym razie chodzi o lajcik ale i kopek dobry dość odpowiednią ilość rozpuścić moge w 1 cencie czy musz w 2 bo wolałbym steżone bardziej i miej sprytu
jadłem tez różne ilości potem 1 , 3/4 , ponad jednego takze amator nir jestem wiec taka na poziomie niech bedzie
i niech ktoś opisze kopa po benzosach w porównaniu do opiatów i innych , jakie ma cechy???
  • 493 / 15 / 0
wszystko juz mam , ale pani w aptece jak usłyszała spirytus 0,2% to bez wachania dała mi spirytus salicylowy , i teraz pytanie czy właśnie o ten chodziło???????????

i szybka odpowiedz bo che to juz przygotować, może być salicylowy??????
  • 1154 / 35 / 0
Na 99 % nie moze byc salicylowy. Tez mi go w jednej chciala dac, ale podziekowalem. W drugiej spytalem o spirytus 0,2 % to powiedziala, ze jest, ale tylko 2 %. Nie wzialem, a glupi bylem, bo nie pomyslalem od razu, ze mozna go rozcienczyc 1:10. Zreszta po klonie bylem i zomirenie stad to zamotanie :-D .
  • 493 / 15 / 0
dzieks stary za odp. no to lipa , co ja z nim teraz zrobi.. chyba zostawie do ran przemycia. a juz chciałem to kryszyć . ah
  • 200 / 7 / 0
Może ktoś wie czy zolpidem można w ten sam sposób spreparować do podania i.v.?
Nadchodzi majestat - Kapitan Hajduków!
  • 493 / 15 / 0
...rozpusciłem w nim poczekałem odsączyłem , huknąlem weszedł odrazu ale bez kpa jak przy opiatach działanie dużo milsze niż po połknieciu.
  • 52 / 1 / 0
w jaki sposob odsączyles?
Uwaga! Użytkownik bob budowniczy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.