Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 313 / 5 / 0
Dziś se kupiłem ten dziennik bo KillBill był. No i też dojebali nowy artykuł :/
Wiecie, że zaleje nas morze taniej heroiny z afganistanu?
Uwaga! Użytkownik Norberto nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Żesz TY! Wyobraziłem sobie (chyba ta godzina) ja z południa nadchodzi z prędkością parenaście na godzine taka 20 paru metrowa fala czarnej hery z wetkniętymi tabliczkami [przecena] [tanio] [promocja] [Auchan]. :D:D
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 39 / 1 / 0
O herze z afganistanu było ze 2 miesiące temu w newsweeku. Ja wolałbym żeby przyszła wielka dostawa taniej zielonej śmierci z amsterdamu:-P
  • 22 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: jezus_czarnuch »
michallw pisze:
Często pierwszą działkę amfetaminy, skręt z marihuany czy tablętkę ekstazy dilerzy dają wręcz za darmo, aby zyskać klientów.
Ja też tak chce:):):) Ta sratatata dilerzy w szkołach, Na rogach, wszędzie w każdym miuejscu próbują ci wcisnąć narkotyki, to dlaczego kurwa od 2 miesięcy jak nie lepiej w moim miasteczku jest problem z załatwieniem polowaka.
Dlaczego ciągle powtarzane są te same stereotypy. Przeciętnemu obywatelowi robi się sieczke z mózgu w każdej dziedzinie życia a ten "przeciętny obywatel" to łyka. No kurwa jesteśmy 100 lat za murzynami. Dalej co ksiądz z ambony powie, co gazeta napisze (chyba że żydowska i masońska[jakaś babka przypierdoliłą sie ostatnio do mojego starego jak kupował newsweeka że czyta żydowską gazete:-D]) to najświętsza prawda.
Dlaczego, dlaczego moja ojczyzna jest krajem pojebów :#: ?????????
"przeciętny obywatel" ma w dupie Ciebie i Twoje dywagacje.

Polska jest krajem pojebów dlatego, że takie barany jak Twój stary czytają żydowskie gazety i płodzą takich imbecyli jak TY.
Uwaga! Użytkownik jezus_czarnuch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 81 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: nienienormalny »
media sa obiektywne
Uwaga! Użytkownik nienienormalny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
no zajebiście i gdzie te pixy za 2,5 na każdym kroku, w szkole, w autobusie i w konfesjonale? kurwa jakby u mnie w miescie tak bylo to by było zajebiście a tu chuj ...
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
Zablokowany
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.