zagubiony w czasie i przestrzeni
nic nie wiem
dobra wracajac do tematu, czy lowryder sie nada na uprawe indoor ?
Na indoorze uzyskasz lepszy plon i w ogole bedzie spoko...
[quote="ganjasmoker=)"]
co myslicie o tym zeby zrobic mieszanke trofu z ziemia ( np . 3l ziemi kwiatowej i 1l torfu) ? prosze o porady z gory dzieki. pozdro ! ]
według mnie dało by rade ale bys musial w boxie siatke zalozyc zeby ci nie wyrosło za bardzo w góre
czy lowryder sie nada na uprawe indoor ? bedzie duza roznica? bo troszke nie kumam, widze ze wiekszosc ludzi hoduje go na out, wiec domyslam sie ze wlasnie tam preferowana jest uprawa tej roslinki, ale z tego co pamietam to fubar mowil za na out jakas tam lipa wyszla z tymi lowryderami i caly czas podkreslal ze to tylko out wiec nie mozna skreslac tej odmiany, wiec pytanie? gdybym je hodowal w boxiku pod hps'kiem byloby im lepiej ? gorzej? a moze obojetne ? juz pomijajac ze nic by ich nie zapylilo i nie musial bym sie bac o pogode :P
co myslicie o tym zeby zrobic mieszanke trofu z ziemia ( np . 3l ziemi kwiatowej i 1l torfu) ? prosze o porady z gory dzieki. pozdro !
...co do tych co mają coś do mojej pisowni, jak wam to przeshkadza to zachowajcie to dla siebie, mnie to nie obchodzi!! i nawet niechce mi sie reagować na te filozofie typu "mash 13 lat"
Sprawa miedzy mną a "pakerem :-D ", węź zobacz co ty domnie napisałeś i zastanów sie poco, nic nie wniosłeś do tematu, tylko napisałeś to co tam sobie pierdnołes pod nosem. Chyba zę mi powiesh ze jestes za głupi, zeby sie domyslec co ja pishe to zwracam honor ;-) ... i weź sie nie wk*Rw...
last_tempest pisze: Niewim jakie plony mozna zyskać z tej odmiany ale gdzieś tu czytałem że niezbyt imponujące więc moim zdaniem się nie opłaca go dawać na out za takie pieniądze można kupić lepsze rośliny na outa.
nie pisz tak bo jesli piszesz jeszcze w innych miejscach w necie to bardzo latwo idzie sie skumac ze ty to ty szczegolnie jak styl twoich wypowiedzi bedzie podobny i niektore fakty beda sie zgadzały...
Pozatym PAKER masz u mnie plusa bo zmieniłeś sie i sie juz nie rzucasz do wsyzstkich ze zaraz ci nakoorwie! + dla ciebie :P
A co do Lowrydera:
Srednie plony około 10-25gram z krzaka jak sie zachowa baardzo dobre warunki...
Palenie nie pachnie jak palenie i nie przypomina zbytnio palenia z wygladu takiego typoiwego (indica)
Palenie ma srednia moc...
Ja mam pare pestek lowrydera f2 i zamierzam po wakacjach zrobic in troche pestek to sie bede mogl wymieniac na forum. Jesli chcecie miec na przyszly sezon to posadzcie lepiej jakas fajna odmianke specyficzna/odlschoolową to sie powymieniamy bedziecie mieli fajne jaranie i 2x fajnych pestek :]...
Taka masówka niezła opcja tylko dobreko miejsca potrzeba.
LeonardoDaVinci pisze: marihuany fanatyk]
Leonardo nie pishe tak w innych miejscach tylko pisałem tak na GG i to jush nawyk, a jak sie ktoś czepia takiej zeczy to mnie Ku*wica bierze. Centralnie sie w trąca w moje posty i jak jakiś społeczniak wytyka palcami. Niewiem moze chciał zabłysnąć, przeciesh mógł mi to powiedzieć na priva... zreshtą temat zamkniety, głupoty do kosha...
Palenie nie pachnie jak palenie i nie przypomina zbytnio palenia z wygladu takiego typoiwego (indica)
A wygląd topów przypomina indica/sativa, po wysusheniu niema jakis wyraźnych różnic.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.