ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: nyzsi »
dzieki za odpowiedzi :) juz mam caly plan uprawy :D a jesli chodzi o zapach to chyba zrobie tak ze w miejscu gdzie wentylator bedzie wyciagal powietrze zamontuje filtr weglowy z http://allegro.pl/item95535172_filtr_we ... okapu.html , w ten sposob ze po prostu otocze nim wentylator :) co myslicie o takim rozwiazaniu?
  • 201 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ziolo »
jak najbardziej tak
  • 47 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: dkx »
Jak działało OG to ktoś tam pozakzywał ze przyłozył takiw woreczke z więgem aktywnym do dziury wylotowej i mówił ze działlo bardzo dobrze wiec mysle i u ciebie tez powinno być ok
Uwaga! Użytkownik dkx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 92 / / 0
Nieprzeczytany post autor: k44 »
to daj znac czy to dziala bo ja mialem taki wiatrak ale w boxie i nie dawal nic ale moze to przez to ze byl w srodku
Uwaga! Użytkownik k44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: nyzsi »
no jak tylko mi roslinki troche urosna (wlasnie kielkuja) to wrzuce pare fotek i napisze czy filtr zdal egzamin :) pozdrawiam
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
No a napiszcie coś o plonach jakie mogą z tego być. Ja mam podobny box (35x50) no i HPS 100W. Również mam problem z wysokością(mniej więcej taka jak kolegi) no i mam zamiar stosować lst i wsadzić tam jedną rośline. Myślicie że moge liczyć na 50g???
  • 218 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kruczy »
Gum@ pisze:
No a napiszcie coś o plonach jakie mogą z tego być. Ja mam podobny box (35x50) no i HPS 100W. Również mam problem z wysokością(mniej więcej taka jak kolegi) no i mam zamiar stosować lst i wsadzić tam jedną rośline. Myślicie że moge liczyć na 50g???
czemu tylko jedna, ja mam te same wymiary co Ty i mam 3. stosucje scrog.
  • 34 / / 0
Nieprzeczytany post autor: klev »
siemandero

ja mam boxa o wymiarach 50x50x150 czyli 0,25 m3 :) Czekam własnie na paczke z lampą HPS 250W i 2 wentylatorki - pierwszy 120mm który bedzie wyciągał powietrze (bardzo szczelny box) i wypychał je przez filtr węglory do okapów kuchennych. Drugi 90mm (tez 12V) który bedzie dmuchał troche na szybe a troche na szczyty (tak jakoś ukośnie go zamontuje) i mam zamiar tam wsadzić 4 roślinki z famaleseed - NL :)

Osobiście licze na plony żędu 150 gram :) Będe stosował tylko FIM i LST bo scroog byłby bez sensu ze względu na wysokość.

Więc z jednej roślinki to chyba 50g nie wyciągniesz, nastaw sie raczje 20-30 jak ci wszystko pięknie pujdzie. Lepiej wsadź 2 i intensywnie trenuj i przycinaj :) Będą mniejsze ale bardziej krzaczaste i bardziej zbite :) Mało liści, dużo palenia :)

Powodzenia !
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
No właśnie tylko myślałem właśnie że dwa planty trenowane LST będą się cisnęły na takiej powierzchni...Zastanawiam się teraz czy nie zastosować ScrOG-a ponieważ myśle że z niego mógłbym spokojnie te 50g wyciągnąć na takiej powierzchni....kruczy skoro robisz tego scroga teraz to powiedz ile zajęłoby mi zapełnienie siatki (startuje z nasion) do mojego boxa dwoma roślinami (chodzi o sam veg)???
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
k44 pisze:
niee z tym sie kompletnie nie zgadzam mam jonizator nowy i sprawny NIC NIE DAJE!!!!
A mam 2 rosliny i wali na caly dom
Mam 2 i ledwo co pachnialo...
w każdym bądz razie, zalezy od odmiany ;p
Gum@ pisze:
jak indica to cos kolo 60-70? przy b. dobrych warunkach
jak sativa (watpie w to zebys mial indoor sative..) to 40-50?
oczywiscie moje slowa sa dosc mocno utopijne...
klev pisze:
Osobiście licze na plony żędu 150 gram
w najlepszym wypadku bedzie cos kolo 100, max 110 :) ale wiadomo, natura lubi platac figle wiec moze cudem dostaniesz 150...

poprawiono cytat. F.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.