najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zielons »
A jakie mieliscie zbiory z tych swoich topkow?
  • 70 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kayaman »
Czesc , ja mam taką sprawe , moje top44 juz zaczeło kwitnąć, dokładnie zauważyłem to 6 lipca , czy to jest normalne , roślina nie jest za duża ma ok 60 cm , 10 par liści i rośnie w super miejscu , max słońca , Czy ktoś miał juz taką sytuacje
  • 18 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Indyk »
moim zdaniem jest to normalne, ze pierwsze oznaki kwitnienia (mozna spokojnie rozpoznac plec) pojawiaja sie na roslinie w tym czasie jezeli zasadzimy ja odpowiednio wczesnie
Uwaga! Użytkownik Indyk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: francdt »
ja rowniez dokladam sie do pytania ile wychodzi wam stuffu z 1 roslinki
  • 16 / / 0
e
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2008 przez bezyoyo91, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik bezyoyo91 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 55 / 0
[quote="bezyoyo91"]
ema ile moze osiągnąc top 44 na outcie ?? bo szukam jakies rosliny do 120 cm i własnie nad nia sie zastanawiałem ;) ]

t44 to dość wydajna roślinka, na gramy ci nikt nie powie bo 100 gr dzisiaj to 98 jutro. Nawet jak nic nie spalisz hehe
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 522 / 4 / 0
[quote="bezyoyo91"]
ema ile moze osiągnąc top 44 na outcie ?? bo szukam jakies rosliny do 120 cm i własnie nad nia sie zastanawiałem ;) ]

To weź sobie lowrider x ak48
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
  • 16 / / 0

To weź sobie lowrider x ak48
w jakim seed takie widziales ?? :>
Uwaga! Użytkownik bezyoyo91 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: PROCEDER28 »
To moja pierwsza odmiana i gdyby była fem to co roku bym ją miał, ale teraz jest już tylko short ryder fem (E.girlXT44) Ale T44 polecam do 120 urośnie ale fim i lst naprawde korzystnie na nią wpływa. Szczyty niesamowicie opsypane
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
Już nie ma top44 skrzyzówano go i utworzono af Easy short!!!!
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.