zapraszamy wszystkich zainteresowanych rozmnażaniem konopi. Chcesz utrzymać moc swojej odmiany? A może planujesz stworzyć nową? W takim razie ten dział jest dla Ciebie!
ODPOWIEDZ
  • 46 / / 0
Nieprzeczytany post autor: rangar »
Witam, mam pytanie jestem poczatkujacy i sie nie znam wiec pytam... i prosze na mnie nie krzyczec:P
Czy jest możliwośc że zaszczepie konopie np na ogromnym drzewie (orzechu włoskim) który mam na ogrodzie?
Nie mam pojęcia na czym to polega i jakie sa konsekwencje, ale jezeli to poprostu cos w rodzaju innego podłoża to mialbym dobrze ukryte przed starszymi i złodziejami ziele na jednej z gełęzi...chyba ze musi byc na korzeniach?

Jak to jest?
Uwaga! Użytkownik rangar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 160 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mista pita »
nie ma szans, nie ma takiej możliwości
Bądźmy realistami żądajmy niemożliwego
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dzięcioł »
Świetny pomysł. Ja sobie niedługo zrobię "mieszankę" salvi divinorum z konopią. Ciekawe jak będzie to wyglądać.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: eLLobreko »
Siemanko...sorki za odswiezenia tematu, ale mam pytanko dotyczacze zapylania, mam 2 roslinki obok siebie a chce zapylic tylko jedna galązke... i wlasnie czy pylek nie przeniesie sie tez na inne odgalezienia???? ;> HELP
To jest to dzieciak, to jest to co czuje eloooo
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
a widzales- moze.. jaki jest temat? -- zapytaj o to w podstawach
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
ODPOWIEDZ
Newsy
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.