Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 185 / 25 / 0
Nieprzeczytany post autor: PanMuchomor »
Olej pisze:
no tak, wtedy zaciągam się biernie, jestem ofiarą okrutnego świata

hehe, przypomniało mi się tłumaczenie się mojego kolegi który został złapany na paleniu tego całego dżointa przez policję jak siedzieliśmy w parku.

"Paliłem trawkę, ale się nie zaciągałem!"

słynny cytat z Clintona :)
Uwaga! Użytkownik PanMuchomor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kid »
LSD - Blue Dragon, Bóg Słońce, Budda, Słoneczny uśmiech, Odbita Warga, Młot i sierp (określenia powstałe z powodu kształtu kapsułek)
troche im sie z pixami pomieszalo ;)
wciągać do nosa (amfetamine, kokaine): snifować, zasfifować
zasfifowac ;p
GRZYBKI - Halucynki, łysiak wspaniały, łasiczka lancetowata.
łasiczka- chodzi o zwierzaka? ;>
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2006 przez Kid, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 185 / 25 / 0
Kid pisze:
łasiczka- chodzi o zwierzaka? ;>
Tak pisało w oryginale :)
Uwaga! Użytkownik PanMuchomor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kid »
wiem;) ale smieje sie ze pomylili lysiczke z lasiczka czyli z mala lasica :]
  • 640 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: sieka »
A gdzie "proton","fuka" i inne czesciej yuzywane,mp:"szuwax"

"boliwijski maszerujacy proszek"-aztecki poslaniec by sie nawet usmial :-)

"malysz"-"feciarz"
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2006 przez sieka, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wszystkie istoty sa wbledzie:Biora za szczescie to,co prowadzi do nieszczescia i rozpaczaja z powodu nieszczescia,ktore nim nie jest"
Życie jest dziełem sztuki
  • 179 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: RysiuRonson »
Kid pisze:
LSD - Blue Dragon, Bóg Słońce, Budda, Słoneczny uśmiech, Odbita Warga, Młot i sierp (określenia powstałe z powodu kształtu kapsułek)
troche im sie z pixami pomieszalo ;)
Raczej z bezposrednimi nazwami blotterow.
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
  • 1680 / 272 / 0
Odbita warga, o żesz kurwa. Nie prościej ''usta'' ?
Największy przegryw na forum
  • 144 / 8 / 0
nie, nie prościej, bo "usta" nie dziala tak na psychike jak nazwa ktora zaproponowal autor ulotki :)
Uwaga! Użytkownik zielonypanowinietywbialyszal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 185 / 25 / 0
[quote="zielonypanowinietywbialyszal"]
nie, nie prościej, bo "usta" nie dziala tak na psychike jak nazwa ktora zaproponowal autor ulotki ]

Właśnie, jest to język stosujący psychologiczną manipulację Twoim umysłem, tak abyś pomyślał właśnie to co ONI chcą :scared:
  • 640 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: sieka »
Sorry,ale jak w pisemku ze szk9olnej biblioteki pisze:"Zazylem 1 porcje amfetaminy,czyli 100g","juz 50 gramow amfetaminy czasem wystarczy by sie odurzyc"-nie mam pytan,czyzby "kaczkla dziennikarska"?(2 razy)? :nuts:
"Wszystkie istoty sa wbledzie:Biora za szczescie to,co prowadzi do nieszczescia i rozpaczaja z powodu nieszczescia,ktore nim nie jest"
Życie jest dziełem sztuki
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie

Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.

Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku

Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.