Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2334 / 9 / 0
Mię tam przeczyszcza śluzówkę na czas działania. Jak zejdzie to jest gorzej niż przed.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 292 / 5 / 0
blabla dokładnie tak jak mówisz. Przeczyszcza śluzówkę, ale jest ona strasznie wysuszona. Po zejściu ja już większość amfetaminy jest wydalona z organizmu to dopiero czujesz co to gówno robi z nosem.
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
  • 2362 / 29 / 0
Ja po wciągnięciu mam masakrycznie nos zatkany, na tą samą dziurę nie było bata żeby dorzucić
BS
  • 292 / 5 / 0
W moim przypadku nos jest zapchany przez max 5-7 min aż nie spłynie. Potem jest git przepchany, nawet jak przed wciągnięciem miałbym katar.
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
  • 92 / 2 / 0
Echh no mnie trafilo! Dawno nie fukalem ale trafil sie wczoraj sprzecik. Poszlo pare setek. Siedze w domu prezd kompem. I ku**** od jakich trech godzin mam straszna paranoie, pewnie wiecie o co sie rozchodzi. Oczywiscie jest ona bezpodstawna - DOM czysty... bla bla bla. Bylbym wdzieczny za jakas porade jak to zminimalizowac albo sie pozbyc.
Leki jakies? Moze jakies konkretne zajecia? Dalej weterani ;)
Czekam z niecierpliwoscia na porady!
  • 705 / 16 / 0
Szczerze?
Wal gruchę aż ci przejdzie %-D
Potem połóż się spać.
Jeśli masz hajs jakiś to leć po browary +1x200ml/2x100ml jakieś wódki. Albo nie rozdrabniaj się, kup tyle alkoholu na ile się czujesz i schlaj ryło, prześpij, na kacu wypij zieloną herbatę bez cukru/zwykłą z cytryną i cukrem i zjedz jajecznicę, po wszystkim powinno być lepiej.
Nie wspominam o jakiś benzodiazepinach na sen czy innych specyfikach które poleciła by ci większość narkomanów gdyż sam takowych nigdy nie używałem, nawet wiedząc że wódka jest od nich bardziej szkodliwa.
Resztą niech zajmą się kompetentni bo ja idę spać :zzz:
Ryyyyyyyba!
  • 927 / 5 / 0
@lucasso odemnie emirycznie poparta metoda... Czteropak browarów, giet trawy, i 2 mg klona ;-)
Nichuja żeby były schizy, zaśniesz szybciutko.
Inna opcja to kodeina, ale niepolecam bo uzależnia jak skurwysyn.
Następna to mianseryna-zajebisty lek na sen który nie uzależnia, 10-30 mg powinno Cię zmulić na tyle że zaśniesz, kloejnym plusem jest "gastro" po mianserynie :-) także poleacam, chyba najzdrowsze wyjście ze zwała,pzdr

P.S siedzę nafukany i fajnie mi Armin siada na ucho, polecam ;-)
  • 2 / / 0
ja jak na razie miałem 1 raz z fetą i tak se to wspominam, a pewnie wszystko przez to że mało wziąłem i towar mógł być średni, a było to tak:

kupiłem od kupla 0.5g, mówił że daje ostro, więc odsypałem z tego niewielką kreskę, efektów 0
2 raz odsypałem z tego co zostało większą połowę, wciągnąłem i nie powiem nawet czułem chyba lekkie pobudzenie(było miło:D) potrwało to z 1h i skończyło się (żadnego zjazdu ani nic), a z tą resztą co została dałem se spokój.

A wy jak myślicie? Towar do dupy czy za mało wziołem?

Następnym razem mam zamiar odsypać pół(może nawet trochę więcek) z 0.5gi wciągnąć, jak nie zadziała to dowale trochę:D
  • 1 / / 0
Ej, a jak macie z jedzeniem i wagą? Ja tak 3-4 godziny po wciągnieciu mam takiego głoda, że żołądek boli.
+
Po 9 dniach codziennego brania ćwiartki do porannej kawy mam 4,5kg wiecej na wadze.
Masakryczne zatrzymanie wody, fakt samego jedzenia czy co? :|
  • 1450 / 19 / 0
amfetamina wydziela adrenalinę co między innymi powoduje, że zanika uczucie głodu. Może masz wyrobioną tolerkę i jakoś to na ciebie nie wpływa zbytnio. Wiele osób uzależnionych od ścierwa też potrafi żreć jak są wystrzeleni. Co do wody to wątpię. Futro powoduje wzrost ciśnienia krwi(chyba przez adrenalinę). Przez to jest zwiększony nacisk naczyń krwionośnych na narządy(w tym pęcherza)dlatego się często szcza na wyjebaniu. Co ty w ogóle wpierdalasz? Może od dużej ilości NaCl masz resorbcję wody. Mowisz 4,5kg więcej. Sorry, ale to jest niemożliwe z biologicznego punktu widzenia. Miesiąc ok. Ale nie 9 dni. Chyba ścierwo Ci trochę bajerek na wkręcało :)
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.