Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
l s pisze:Kup mimoze i przestań płakać w końcu.
chusajn pisze:Ruta + mimosa praktycznie gwarantuje działanie, ale nie łudź się, że będzie to działanie ayahuaski (B. caapi + P. viridis)
Czy masz na myśli to, że mimoza zawiera jungle DMT ? Doznania i tak są indywidualne, zależy kto czego szuka. Zakładając, że DMT to nie tylko chemia, a może spirit molecule może być to bardziej skomplikowane, jeśli DMT pozwala nam opuścić ciało i widzieć nam coś czego normalnie nie można zobaczyć i wejść kontakt z innym światem oraz siłą wyższą czy jak kto woli nadświadomością. Monroe, autor trylogii podruże poza ciałem wspominał, że tego typu substancje powodują eksterioryzację. Wierzyć nie wierzyć ja tam nie wiem, ktoś by musiał badania przeprowadzić.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.