...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 300 / 6 / 0
Zdecydowałem ide na odwyk
Musze wpierdalac 1mg zomireu co godzine do tego ciagle GBL
wiec nie ma co spierdalam na odwyk poki sie jeszcze nadaje

Polecacie cos dobrego w i miare takiego (nie jestem ubezpieczony w NFZ)?
fajnie jak by byly wizyty
i ile takie cos trwa?
  • 1709 / 11 / 0
INeedMoney pisze:
Zdecydowałem ide na odwyk
Musze wpierdalac 1mg zomireu co godzine do tego ciagle gbl
wiec nie ma co spierdalam na odwyk poki sie jeszcze nadaje

Polecacie cos dobrego w i miare takiego (nie jestem ubezpieczony w NFZ)?
fajnie jak by byly wizyty
i ile takie cos trwa?
1mg Zomka na godzine i źle sie czujesz? Skarpetami starego sie ujebałeś czy co?
Dla mnie 1mg alpry co godzinke to miód, weź coś zrób ze sobą chłopie bo jęczysz przy takich słodkościach jak baba.
  • 300 / 6 / 0
widocznie moj mozg sie do benzo nie nadaje bo tolerka rosla masakrycznie
ta zwała która mnie dopadała była 100x gorsza niz zwała po 1 literze giebla
ale ogarnalem sie, odstawilem sam, w domu, z dnia na dzien, za pomoca depakiny oraz TLPD (no i baclofen zamiast GBL`a, ale chyba tez pomogl)
6 dzien jestem czysty i jest dobrze

wiec temat do wyjebania
  • 1709 / 11 / 0
Daje coś ta Depakina? Mam cztery pudełka całe 500, przepisują na padake razem z klonami, Depakina do szuflady albo recka na półke a klony pod język :cheesy:
Lekarz mi mówił, że Depakine Chrono ma różne profile działania (wspominał, że też na zaburzenia osobowości skutkuje), uspokaja coś ten lek? Zmniejsza agresje i nerwy?
  • 3490 / 56 / 0
Stabilizuje nastrój.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1709 / 11 / 0
W takim razie mam jeszcze jedno pytanie, ile czasu zajmuje nim nastrój się ustabilizuje bo szczerze wątpie by po jednym czy trzech dniach już zaczynało działać.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.