Musze wpierdalac 1mg zomireu co godzine do tego ciagle GBL
wiec nie ma co spierdalam na odwyk poki sie jeszcze nadaje
Polecacie cos dobrego w i miare takiego (nie jestem ubezpieczony w NFZ)?
fajnie jak by byly wizyty
i ile takie cos trwa?
INeedMoney pisze:Zdecydowałem ide na odwyk
Musze wpierdalac 1mg zomireu co godzine do tego ciagle gbl
wiec nie ma co spierdalam na odwyk poki sie jeszcze nadaje
Polecacie cos dobrego w i miare takiego (nie jestem ubezpieczony w NFZ)?
fajnie jak by byly wizyty
i ile takie cos trwa?
Dla mnie 1mg alpry co godzinke to miód, weź coś zrób ze sobą chłopie bo jęczysz przy takich słodkościach jak baba.
ta zwała która mnie dopadała była 100x gorsza niz zwała po 1 literze giebla
ale ogarnalem sie, odstawilem sam, w domu, z dnia na dzien, za pomoca depakiny oraz TLPD (no i baclofen zamiast GBL`a, ale chyba tez pomogl)
6 dzien jestem czysty i jest dobrze
wiec temat do wyjebania
Lekarz mi mówił, że Depakine Chrono ma różne profile działania (wspominał, że też na zaburzenia osobowości skutkuje), uspokaja coś ten lek? Zmniejsza agresje i nerwy?
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.