- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Aha, AMT też było palone, dlatego taka mała dawka tej substancji. Wcześniej spaliłem jakieś szczątkowe 2-5mg, bo tak podawali ludzie jako próg w przypadku palenia, ale w ogóle nie zadziałało, więc po dwóch godzinach sypnąłem więcej.
blablab pisze:Miks z 4-ho-met'em jest świetny. Z 4-aco-dmt pewnie byłoby jeszcze lepiej. Stawiałbym na trochę mniej 2c-p i trochę więcej tryptaminy. (...)
Bill Hicks
Polecam na lato.
Nie róbcie tego
2h po oszamaniu deksa spaliłem marihuanę. Parę minut po tym wbiłem się udo i zapodałem 30mg 4-ho-mipta, rozpuszczonego w 2ml. Przy wyciąganiu igły z nogi zamiast kropelki polała mi się kałuża krwi, co zapoczątkowało chorą jazdę. (nie mam pojęcia jak to się stało- sprawdzałem czy wbiłem się w mięsień, igła musiała mi się po tym poruszyć, albo chuj wie co). Kilkanaście sekund po wyciągnięciu strzykawki tonąłem we fraktalach z przerażeniem, że się wykrwawiam. Jebnąłem się na łóżko i straciłem poczucie ciała. Latałem po przestrzeni wypełnionej trójwymiarowymi złożonymi wzorami. Byłem nimi. Tak mi się wydaje. Na pewno nie byłem sobą. Jakiś czas po tym odzyskałem ego. Byłem pewny, że nie żyję i jestem w wymiarze, który jest odbiciem realnego świata. Mój pokój wyginał się w niemożliwy sposób- sufit dotykał się z podłogą, łóżko chowało się w ścianie. Zsunąłem się na podłogę, której częścią stałem się na jakiś czas i obserwowałem wizualizacje znów bez poczucia siebie.
Nie chce mi się dalej pisać
Peak to jakieś 2,5. Wrażenie, że byłem tam duuużo dłużej. Jak się zmotywuję to ten tr będzie :-D
05 lis 2011, 19:01 - scalono - surveilled
1g suszonych łysiczek + 10-15mg mahometa zjedzone dzisiaj. Nastrój na plus, lekkie wyginanie przedmiotów, fraktali brak, oev/cev w kolorze reklamy rc4 na górze z otoczką w kolorze reklamy r-c po prawej, mało różnorodne.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.